Gelukkige klanten 2023

In 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid. Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!

(Leuk weetje: wij hebben fietsen verkocht aan klanten uit de VS, Brazilië, Angola, Argentinië, Australië, Azerbeidzjaan, Canada, India, Indonesië, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Singapore, Turkije, Oekraïne, Tasmanië, Zuid-Afrika en zelfs Kazachstan!
En dichterbij vanuit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Finland, Griekenland, Polen, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Ierland en het VK.
Of nog dichterbij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en nog vele andere plaatsen in Nederland.)

Remco had ook een prachtige eerste dag uitgezocht voor zijn nieuwe Santos.

 

Erica heeft lang moeten wachten op de fiets die ze samen met haar broer kocht. Jacob rijdt al meer dan een maand op zijn Koga, maar voor Erica wel een prachtige dag om van Amsterdam de tocht van ± 90 km naar hus te maken.

 

Marc had zich heel goed voorbereid op de koop van zijn prachtige idworx All Rohler BLT. Ieder detail was aan gedacht, zelfs op de afleverdag scheen de zon.

 

Otto gaat later dit jaar samen met zijn vrouw een gedeelte van de Sultan route fietsen.

 

Niels heeft heel snel zijn fiets “gekregen” die wij in de voor bestelling hadden staan. Op de “eerste” prachtige dag van het jaar vertrok hij op zijn maidentrip!

 

Merel heeft vandaag haar Santos opgehaald, ze kan er meteen mee in het mooie weer in naar huis fietsen.

 

Piet gaat voor het eerst vakantiefietsen, eest in Nederland daarna in Europa.

 

Dineke is super blij met haar nieuwe Koga WTS & maakt plannen om in Oost Europa te gaan fietsen.

 

Deze zomer naar Italië en daarna voor een half jaar naar Afrika!

 

Frank heeft grote plannen op zijn mooie Koga. Eerst naar noord Denemarken, dan IJsland, Verenigde Staten, Canada, Alaska en helemaal naar Zuid Argentinië. Vandaar naar Zuid Afrika en weer noordwaarts naar Europa. Veel Plezier Frank!

 

Matthijs fiets binnenkort naar Normandië. Zijn gezin komt ook, maar met de auto.

 

Rob en Carla hebben 12 jaar op hun Koga randonneur gefietst (onderranden Noordkaap) en gaan nu de rest van de wereld doen.

 

Charles heeft deze fiets al sinds 2006 in gebruik, maar vooral als stadsfiets. Hij kwam effen langs om er mee op de foto te gaan en aan ons melden dat hij nog steeds heel tevreden met zijn fiets is.

 

Paul gaat met vrienden door Europa fietsen. Van de racefiets naar een oerdegelijke Koga WorldTraveller.

 

Karin gaat nu oefenen, met uiteindelijk einddoel naar Barcelona te fietsen!

 

Jacob heeft al plannen voor zijn nieuwe fiets. Hij gaat er namelijk in september naar Zuid-Korea mee fietsen.

 

Freek neemt meteen zijn fiets mee naar Zwitserland en gaat daar een kort tocht je maken.

 

Voor de 2é keer een zelfde Santos. Helaas had Thierry pech en kreeg hij een botsing met een aanhangwagen.

 

Glenn gaat op de fiets van Amsterdam naar Noorwegen. Hij is Amerikaan woont in Indonesië en gaat nu dus genieten van Europa! Op zijn mooie rode Koga

 

Mabel fiets eerst naar huis en over een paar maanden gaat ze eerst een halve marathon hollen en daarna fietsen in de Ardennen.

 

Age was zo tevreden met zijn nieuwe fiets dat hij al een dag van tevoren kwam puur om zijn nieuwe fiets te bekijken.

 

Jannetta gaat voor volle steil punten met haar prachtige passende blauwe fietstassen bij haar blauwe fiets.

 

Michiel verwent zijn Koga WorldTraveller 2023 op een mooie eerste tocht door Duitsland. Veel fietsplezier!

 

Chris hoefde niet lang na te denken over de kleur van zijn fiets: felgeel is vanaf ver te herkennen in de stalling!

 

Dirk heeft gekozen voor de Koga WTS in deze mooie donker blauwe kleur.

 

Als je dan een fiets van de zaak neemt kan het beter een mooie zijn. Marcel koos voor de Koga E-WTS.

 

Douwe had zitproblemen met zijn oude zadel, die nu zijn opgelost door dit unieke zadel. En een fiets.

 

Christel gaat met man, camper, fietsen en de honden dwars door Europa.

 

Deze idworx AR gaat een auto vervangen. De hond moet nog oefenen met het vervoer in de fietstas.

 

Harald is tevreden naar huis gefietst met zijn nieuwe Santos Cross Lite.

 

Een lang gekoesterde droom gaat met deze Ruby Travelmaster 3+ in vervulling.

 

Paula kwam heerlijk aanrennen in de stormende regen. Om vervolgens op haar mooie idworx in de regen weer naar huis te fietsen.

 

Nico gaat voorlopig alleen in Nederland fietsen, wie weet wat voor (andere) avonturen hij later tegemoet gaat.

 

Ruth gaat eerst naar Den Bosch en dan naar Middelburg.

 

Peter en Nicole gaan in mei op reis door België en Frankrijk, genieten van de lente.

 

Lex gaat op zijn mooie idworx forenzen en tochten fietsen. Hij had een stormachtige eerste dag terug naar zijn woonplaats.

 

Deze idworx All Rohler vervangt een andere vakantiefiets en wellicht ook een racefiets. Veel fiets genot toegewenst voor je reis naar Basel.

 

Onno had een heerlijke zonnige dag voor zijn eerste rit op zijn mooie nieuwe Koga. Koffie in Marken is zijn eerste doel.

 

Ineke heeft haar licht groene Santos bij ons opgehaald. Veel fietsplezier!

 

Niels gaat op zijn Koga heerlijk een jaar door Latijns Amerika trekken. Aan de fiets zal het niet liggen en aan Niels ook niet. Veel succes met je avontuur!

 

Jan gaat eerst een rondje IJselmeer doen en dan kijken ze wat ze nog verder doen.

 

Michiel heeft zijn stralende Koga WTS opgehaald, het zonnetje komt hem tegemoet.

 

Ibrahim was niet alleen heel blij met zijn mooi Santos maar ook met het mooie weer om direct op de fiets naar de Hofstad af te reizen.

 

Jeroen gaat zijn mooie Koga lekker ritjes maken vanuit zijn woonplaats. Hij kocht ook regen kleding, maar die had hij op de eerste trip niet nodig!

 

Annette is al een ervaren fietser, maar nu gaat ze voor het eerst op fitsvakantie. Samen met haar man gaat ze de Maasroute fietsen.

 

Nico heeft lang getwijfeld over de kleur van de fiets. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor de kleur Sage green, een prachtige kleur! Veel fietsplezier in België!

 

Edward verwacht zijn mooie idworx All Rohler voor woon-werkverkeer te gebruiken (Leiden-Noordwijk), maar wie weet.

 

Eric gaat rond het kanaal fietsen, Engeland en Frankrijk als eerste groote tocht. Maar nu eerst in een koud voorjaarszonnetje naar huis op zijn mooie Koga WTS.

 

Bart is heel blij met zijn nieuwe Colmaro en gaat zich klaar maken voor de Tour for Life.

 

Jonas gaat met Lotte door de UK fietsen op zijn Colmaro, Lotte haalde de fiets iets eerder op. Maart roert zijn staart! Dus Jonas kon met sneeuw op de weg zijn “maiden trip” maken.

 

Lotte gaat 2 maanden door de UK fietsen samen met haar vriend die ook een Colmaro heeft gekocht.

 

Maarten gaat op deze laatste iconische standaard Koga World Traveler met derailleur eerst naar Naarden en dan naar Spanje.

 

Erik is met veel genot bij ons zijn Koga WTS gaan ophalen.

 

Miek gaat heerlijk wandelen en fietsen met deze mooie Amber Road. Omdat de fiets veel eerder kwam dan verwacht was de vreugd nog groter. Miek fietste gelijk op de fiets naar huis.

 

Claudia is tevreden nu ze haar nieuwe idworx oPinion bij ons heeft opgehaald.

 

Weinig klanten hebben zo lang moeten wachten als Marjolein. Maar nu heeft ze wel een schitterende Tout Terrain. Na anderhalfjarig wachten mag dat ook wel.

 

Dorien heel blij met haar mooie Koga. Maar haar man mocht de trip terug naar huis maken, omdat Dorien gewoon weer aan het werk ging.

 

 

David gaat zijn mooie E-WTS vooral voor woon werk verkeer gebruiken.

 

Robert is ontzettend blij met zijn nieuwe Koga en gaat zich klaar maken voor een reis door Spanje.

 

Daphne heeft lang nagedacht over de kleur van haar Santos met als gevolg dat het uiteindelijk een prachtige fiets is geworden met mooie oranje accenten en een mooie leren Brooks zadel. Trots fietste Daphne weg om gelijk naar huis te fietsen.

 

Ida is heel erg tevreden met haar nieuwe witte Koga E-WTS

 

Martijn heeft haar mooie Santos 4.29 bij ons opgehaald.

 

Polina is blij met haar mooie Gaastra en gaat eerst een rondje Nederland fietsen.

 

Jacques & Simone gaan op hun prachtige idworx All Rohlers samen Europa in. Na jarenlang hard te hebben gewerkt (samen) is het nu best spannend of ze ook op de fiets goed kunnen samenwerken? Even niet zeilen maar wel samen met de wind mee!

 

Marjolein heeft haar mooie rooie Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Thierry Groen kiest voor geel. Op zijn prachtige gele Santos Travelmaster 3+ met gele Ortlieb tassen zal hij goed opvallen in heel Europa. Zijn plannen beginnen richting het noorden en daarna helemaal naar het zuiden. Met deze gele fiets doet hij zijn naam eer aan!

 

Hannele is blij met haar nieuwe Koga. Samen met haar man, die een mooie Idworx bij ons heeft gekocht, gaat ze van Sevilla naar huis fietsen.

 

Kelly en Jerome hebben 2 Koga WTS’s bij ons opgehaald en gaan er mee terug naar Portugal. Kelly heeft een half miljoen volgers op Instagram wat betekent dat we het druk gaan hebben in de winkel door al haar fans die jaloers zijn op haar mooie fiets.

 

En dan lever je een fiets af aan je vader. Diede verkocht de fiets, bouwde hem op en mocht hem ook nog aan Durk afleveren. En alsof het niets was trotseerde vader Durk meteen de koude (gevoel temperatuur -1°C) om op de fiets terug naar Eindhoven te fietsen.

 

Erni heeft haar nieuwe Santos Travelmaster 3+ bij ons opgehaald.

 

Guus sjeesde meteen op de nieuwe koga E-WTS naar Utrecht, alvast wat oefenen voor de aankomende trip door zuid-Duitsland. Zijn vrouw Marjolein komt haar E-WTS snel ophalen.

 

Coen heeft zijn nieuwe Koga WTS bij ons opgehaald.

 

Menno heeft tevreden zijn nieuwe Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Ondanks het verlies van haar gestolen fiets, is Tannie blij met haar nieuwe Gaastra fiets! Gelukkig was de fiets verzekerd.

 

Wendy was zo blij met haar nieuwe Santos dat ze in de regen terugging naar Oegstgeest.

 

Koen en Aafke zijn heel erg tevreden met hun twee nieuwe Koga’s WTS.

 

Titia gaat samen met haar Santos in het voorjaar naar Italië en dan verder door de Balkan richting Turkije fietsen.

Deel deze pagina met anderen

2 reacties op “Gelukkige klanten 2023”

  1. Sia Kreeberg

    Lieve mensen, mijn hart gaat sneller kloppen…….zou ik het nog durven? Een fietsvakantie, al is het alleen maar in Nederland….of de Benelux….of misschien….

    In maart word ik 74, maar mijn conditie is goed en voor mijn leeftijd uitstekend te noemen.

    Ik kom een keertje buurten!

    Lieve groet, Sia

Hoe denk jij erover?