Gelukkige klanten 2023

In 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid. Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!

(Leuk weetje: wij hebben fietsen verkocht aan klanten uit de VS, Brazilië, Angola, Argentinië, Australië, Azerbeidzjaan, Canada, India, Indonesië, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Singapore, Turkije, Oekraïne, Tasmanië, Zuid-Afrika en zelfs Kazachstan!
En dichterbij vanuit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Finland, Griekenland, Polen, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Ierland en het VK.
Of nog dichterbij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en nog vele andere plaatsen in Nederland.)

Ja Ja daar is ie dan, de laatste gelukkige klant uit 2023. René nog een gelukkig nieuwjaar en geniet samen met je Tout Terrain Amber road van alle mooie tochten die jullie tegemoet komen.

 

Kijk nou, Folkert is helemaal gekleed gekomen voor deze speciale gelegenheid, mooie matchende kleuren.

 

Samen haalde ze hun mooie idworx oPinion eT. Kees een mooie blauwe en Marion de zwarte.

 

Harald gaat samen met zijn hond een halfjaar fietsen naar de Noordkaap. Hij kijkt erg uit naar de vrijheid die hij dan ervaart op de fiets.

 

Janneke en haar Koga E-WTS 2023 lijken net een jong koppel. Matchende kleur, matchend humeur en beide glimmend.

 

Carola gaat samen met vriendin op deze mooie Koga 3 maanden door Canada fietsen. Wat een avontuur, veel plezier samen!

 

Ineke en Geertjan gaan naar Kopenhagen fietsen!

 

Eric en Lilian zijn heel tevreden met hun nieuwe fietsen. Ze gaan er zeker en vast veel fietsplezier mee bemachtigen. Veel plezier!

 

Daan en Kirsten gaan samen een mooie fietstocht maken in Japan. Veel plezier!

 

Mirjam en Elly hangen beide een honden kar aan hun E-WTS en gaan met hun honden op avontuur!

 

Eelko houdt van kamperen en neemt zijn nieuwe Koga graag mee naar Frankrijk en Duitsland!

 

Maxym uit Canada woont nu in Amsterdam en gaat met zijn Tout Terrain Outback XPlorer Europa verkennen. Het liefst zoveel mogelijk off road. Na een testrondje in Amsterdam is nog enthousiaster geworden.

 

Alex gaat samen met Hanneke een jaar fietsen in Azië. Hun huis is verhuurd, alles is bijna voorbereid. Ook China staat op het programma omdat je daarnu 2 weken zonder visum in mag.

 

Michel heeft grootse plannen, hij gaat in het voorjaar vaar de Noordkaap!

 

Elmar fietst elke dag van Monnickendam naar Amsterdam zuidoost en nu gaat hij dat op zijn nieuwe Koga doen. Na 20 jaar gaat hij ook weer op fietsvakantie, dat deed hij toen hij 9 was al met zijn vader.

 

Ole vertrekt 1 februari voor een monster toch naar Shanghai en gaat onderweg lezingen geven aan zijn studenten in China. We wensen hem heel veel succes! Met een idworx oPinon Ti moet dat lukken.

 

Arnoud is blij en gaat meteen anderhalf uur fietsen op zijn idworx Rock ’n Rohler. Het was erg koud dus volle vaart naar huis.

 

Joyce gaat met har mooie gele Koga fietsen naar Frankfurt, Basel en langs de Loire.

 

Ron is jolig over zijn nieuwe Koga WTS classic. kijk nou wat een goede band ze al samen hebben.

 

Sabina is blij met haar mooie Koga en gaat zich klaar maken om komend voorjaar naar Bretagne te fietsen.

 

Kim heeft zijn witte Koga E-WTS opgehaald; een beest (de Koga dan). De afgelopen jaren is hij met zijn boot op stap geweest, nou ja, op reis geweest. maar gaat nu lekker fietsen.

 

Deze Koga WTS is van alle gemakken voorzien namelijk een verende stuurpen en een verende zadelpen. Geniet van het fietsen in Frankrijk Dick!

 

Komt dat zien, komt dat zien! Bewonder dit mooie plaatje, wat een schitterende fiets is het toch ook die Gaastra Fyts 4.14. Dat blijkt wel als je naar Henk kijkt, hij straalt gewoon.

 

De moeder van Diede (onze monteur) fietste afgelopen zomer samen met vader Durk die ook een mooie Koga WTS bij ons heeft gekocht. Ze verlangde toen ook naar zo’n mooie fiets. Vandaar dat Mariyan nu extra blij is met haar prachtige Koga WorldTraveller. En wij met de worstenbroodjes die ze uit Brabant had meegenomen.

 

Ja ja, daar heb je hem. Kijk hem nou blij zijn met zijn nieuwe Koga E-WTS 2023. Dat mag ook wel want het is natuurlijk een top fiets!

 

Ton gaat eerst naar huis fietsen, daarna naar de biertuinen van het Zwarte Woud. Met de bizzar sterke Koga E-WTS is dat een fluitje van een Pfennig.

 

Roos heeft grootse plannen. Binnenkort vertrekt ze voor een tocht van een jaar. Ze start in Azië.

 

Gerrit Koos bewust voor deze Koga Worldtraveller. Met zijn fietsvrienden gaat hij eerst maar eens het Pieterpad fietsen, ook gaat hij wat andere mooie ritten doen in Nederland en later Duitsland. Het regende best hard vandaar dat Gerrit binnen op de foto staat!

 

Lang naar uitgekeken en nu is het moment daar. Gerda gaat lekker genieten van haar onderhoudsarme Koga E-WTS!

 

Els heeft lang moeten wachten op de laatste Koga classic E-WTS in een mooie zelf gekozen kleur met in het frame de leuke uitspraak “Begin de dag met een lach”. Vanaf nu dus wel!

Oh ja, en deze foto is genomen voor onze uitbreiding die pal naast ons is.

 

Luc gaat zich met zijn nieuwe Koga WorldTraveller voorbereiden op een mooie tocht naar Zuid Italië. Tot die tijd zal hij hem vooral voor woon-werkverkeer gebruiken.

 

Henk gaat beginnen met fietstochtjes in Nederland en hoopt uiteindelijk naar Santiago te fietsen.

 

Anne heeft lang moeten wachten en veel geduld moeten opbrengen, maar hij was wel heel blij met zijn mooie Koga WTS. Anne dank voor jouw engelengeduld (en ook andere Koga rijders die lang hebben moeten wachten)

 

Stijn straalt vreugde uit met zijn geweldige Koga WorldTraveller in zijn hand. Op naar Zwitserland!

 

Fred heeft mooie weer meegebracht en wij brengen hem een Koga WTS classic.

 

Jos met zijn nieuwe Koga WTS Classic. Hij gaat er veel mooie tochten mee maken.

 

Ellen is heel content met haar prachtige groene idworx All Rohler en droomt ervan om door noord-Duitsland te fietsen.

 

Arjen is blij met zijn Sienna rode Koga WTS Classic, vooral nadat er eerst per ongeluk een groene was besteld. Oh ja op de achtergond zie je onze uitbreiding in de Westersrtaat.

 

Hugo vandaag gebeld en is meteen naar de winkel gekomen. Blij en verrast dat zijn fiets er was. Hij gaat herfst-fietstochten maken.

 

Emiel gaat op zijn idworx All Rohler eerst naar huis. Maar in de planning staat een aantal maanden in en naar Spanje fietsen. De eerste fietsdag was koud met een zonnetje. Dat zal zuidelijk wel beter worden.

 

Arnoud is helemaal blij met zijn prachtige Santos. Maar uiteindelijk is de Pamir Highway zijn doel.

 

Willem komt zijn tweede fiets ophalen bij onze winkel. Dat worden fijne woon-werk kilometers en mooie ritten op de Veluwe of verder.

 

Veel fiets plezier op je chique Santos TravelMaster 2+ Simon!

 

Paul heeft al mooie fietsplannen gemaakt voor zijn Koga WorldTraveller 2023. Hij gaat namelijk lekker naar Italië fietsen!

 

Marlon & Esme hebben even moeten wachten maar zijn heel blij met hun twee Koga E-WTS fietsen. Dat worden vele kilometers samen fietsen. Aan de actieradius van deze geweldige e-bikes zal het niet liggen.

 

Anne is een echte tegenwind- en regenfietster. Op deze Koga zal ze stralen als een zonnetje. Ze wil de Green Divide wel proberen die het team van De Vakantiefietser net achter de rug heeft.

 

Caroline doet alles op de fiets en daar gaat ze nu nog meer van genieten met deze mooie idworx All Rohler. Op haar vorige idworx Easy Rohler reed ze 13 jaar lang 8.000 km per jaar! De All Rohler is een waardige opvolger.

 

Zo, dat is een mooie Pijnboom Groene Koga. Caroline is het daar helemaal mee eens.

 

Pim heeft de fiets van zijn dromen en gaat hem veel gebruiken voor woon-werk verkeer. Daarnaast fiets hij veel door bossen en weilanden. Oh ja, dit is de mooiste fiets in ons assortiment; de idworx oPinion Ti.

 

André is zo opgewonden dat hij eindelijk zijn geliefde Koga E-WTS kan ophalen, dat hij vergeet in de camera te kijken!

 

Frank is blij met zijn idworx Grandone en gaat zich klaar maken voor zijn reis naar Engeland. Een mooiere klassieke fiets die toch modern is, kennen wij niet.

 

Arne vloog 2 weken geleden vanuit Noorwegen naar Amsterdam om zijn idworx All Rohler te bestellen. Omdat wij hem op voorraad hebben, kon hij hem al snel halen en vliegt vanavond nog terug naar Noorwegen. Daarna gaat hij ermee fietsen op de Canarische eilanden.

 

Rob hoefde niet lang na te denken over de kleur van zijn prachtige gele Koga E-WTS!

 

Monique & Michael from Australia are both very happy with their Koga WTS’s and have made an amazing bike tour through Europe. “Once again thanks for your assistance. Our bike tour through Europe was incredible and the bikes were excellent.”

 

Johan begint met rondjes om het mooie Volendam.

 

Karin is hartstikke tevreden met haar nieuwe Koga WTS Classic. Zo erg zelfs dat ze er mee op de foto wilde om dit monumentale moment vast te leggen.

 

Jamal heeft mooie plannen in Spanje en Frankrijk voor zijn mooie nieuwe Koga WorldTraveller.

 

Nu Fedde zijn mooie Koga WTS heeft opgehaald zijn alle puzzelstukken compleet om naar Scandinavië te gaan. Fedde dank voor jouw geduld. Het bouwen in Heerenveen duurde langer dan verwacht

 

Carine gaat eerst dagtochten fietsen en zodra ze weer kan, gaat ze op vakantie met haar Koga.

 

Eric wilde geen zwarte fiets, hij wilde zijn fiets in de bijzondere kleur Ice Blue Shiny. Mooi hoor.

 

Sonia heeft heel lang op haar Koga moeten wachten en is nu extra blij om haar fiets te kunnen halen.

 

Marjorie gaat eerst lekker fietsen in de regio en volgend jaar op haar Koga WTS naar Frankrijk.

 

Birgit gaat samen met haar man Jan (die ook een mooie E-WTS heeft) langs de Rijn fietsen.

 

Diederik loopt normaliter hard, maar gaat nu met de Koga de bergen in.

 

Deze Santos TM3+ gaan zowel vader Steven als zoon Pablo een mooie tijd op de fiets geven . Ze zijn even lang dus dat past prima.

 

Nanda gaat eerst het Fietserspad doen, en dan volgend jaar Zuid-Frankrijk.

 

Alexander heeft zojuist blij zijn nieuwe idworx opgehaald. het is zijn derde.

 

Pieter is zo te zien heel erg tevreden met zijn nieuwe Koga, hij straalt net zo veel als zijn fiets.

 

Gijs hoefde niet lang te wachten op deze FYTS 4.14. Die hadden we namelijk nog op voorraad!

 

Gary haalde zijn lang gekoesterde droom op en meteen hing er een groupie om zijn nek. Omdat de dame in kwestie duurder was in het onderhoud dan de mooie idworx oPinion koos hij voor de fiets:-))

 

Regan heeft zijn Koga opgehaald en heeft al meteen mooie fiets plannen voor hem verzonnen. Hij gaat namelijk van Kroatië naar Griekenland fietsen! Veel fietsplezier.

 

Nienke’s eerste rit wordt de Groene weg naar de Middellandse Zee. Ze heeft in ieder geval een zonnige fiets.

 

Hessel was tevreden met de snelle levering van zijn Gaastra. Hij reed meteen met zijn vrouw naar huis.

 

Judella en Peter hebben ons verteld dat ze er een paar mooie tochten gaan beleven. Waarnaartoe? Dat weten ze nog niet.

 

Peter gaat heerlijk zijn eerste rit naar huis tegemoet met zijn twee mooie fietsen.

 

Nora was al enthousiast over haar eerste rit door de stad. Haar mooie Koga Colmaro Extreme is mooi afgemonteerd met alle gravel tassen van Ortlieb. Haar eerste rit wordt de Camino!

 

Arnoud verheugde zich er al op om zijn nieuwe fiets uit te testen, nu hij naar huis fietst kan hij dat lekker doen (ik denk dat hij een lekker blokje om heeft gereden).

 

Deze Santos mag meteen dit weekend mee naar Zweden om daar de eerste paar meters te maken.

 

Leuk detail, de A van Santos is in het blauw. Veel fietsplezier op de Limes fietsroute.

 

Bert gaat lekker met Caroline zijn eerste ritje maken naar de Luik. Caroline moet nog even wachten op haar Koga, maar Bart is blij dat zijn fiets niet een “rode dames fiets” is en zijn droom niet uitkwam.

 

De mooie groene fietstassen ontbraken nog, maar Janita fietste toch een mooi ritje naar huis onder de zon. Haar eerste grote tocht zal door Duitsland zijn, ze kan niet wachten.

 

Wim is blij met zijn nieuwe Koga, zijn vrouw had de fiets al en samen gaan ze naar Berlijn fietsen.

 

Joep heeft zijn fiets en is er heel blij mee. Maar helaas moet zijn vrouw Els nog even wachten op haar Koga E-WTS. Jammer want ze hadden de fiets graag samen gehaald.

 

Jacqueline en Frank gaan van Basel naar huis fietsen. Het is haar 2e Santos.

 

Op zijn Tout Terrain Amber Road gaat Bart een mooie trip naar Frankrijk maken.

 

Richard helemaal blij met de kleur van zijn Koga (sage green) en de eerste rit wordt rondje IJsselmeer. De Afsluitdijk wordt een uitdaging.

 

Maar liefs 10 jaar geleden kocht Jeroen zijn Santos en nu was Mette aan de beurt.

 

Anne had zich gekleed op de kleur van haar nieuwe Koga. Ze was heel blij en vertrekt snel op een prachtige reis door Duitsland.

 

Susanne had met Henri bij het aanmeten van de fiets afgesproken samen naar Haarlem te fietsen,

 

Karleen is tevreden. Waarom? Omdat ze vandaag haar nieuwe idworx All Rohler heeft opgehaald.

 

Jaco en Annemarie zaten zich al lang te verheugen op deze dag en nu hij is aangekomen genieten ze van hun vreugde die de nieuwe Koga’s ze bezorgen.

 

Christophe gaat zijn Koga al snel gebruiken om lekker te fietsen in Wenen (waar hij woont) en Sara gaat haar fiets voornamelijk in Munchen gebruiken (waar. Je raad het al, zij woont!).

 

Ido heeft grote tassen, want hij is koffie brander. En waarmee kun je deze nou best mee vervoeren dan met een idworx All Rohler.

 

Kijk hem nou, zo tevreden met zijn nieuwe Koga WT 2023. Geniet er vooral van Hans!

 

Erik zat al dagen naar zijn kalender te staren wachtend op de dag dat hij eindelijk zijn fiets kon halen. Vandaag was het eindelijk zo ver! Kijk nou hoe blij die is, (zou ik ook zijn).

 

Jan & Erna uit Australië hebben in 2017 twee Koga’s gekocht. En nu werd het tijd voor nieuwe fietsen. Over 4 weken vliegen ze weer terug naar Perth.

 

Sietse kwam haar fiets halen bij (zoals zijn vriendin het zegt) de wereldberoemde Eric. Sietse heeft geluk omdat als je in Heesselt woont, betaald je voor deze Koga slechts 30 euro voor de diefstal verzekering. Wat in Amsterdam 10x zo duur is!

 

Jan Marten weet nog steeds niet of hij deze mooie idworx AR mee neemt naar Nieuw Zeeland of toch nog zijn “oude”.

 

Uiteindelijk toch voor een groene fiets gekozen. Eerst Nederland ontdekken en daarna komt Frankrijk aan de beurt.

 

Op naar Bordeaux!

 

Na vorige Koga is besloten nu één nieuwe World Traveller te nemen, met in plaats van een derailleur, nu een rohloff naaf + riem = kortom een flinke stap vooruit.

 

Na de instructie is Dirk op zijn idworx Opinion gesprongen en naar huis gefietst.

 

De kleur keuze was stressvol. Met deze titanium BLT wordt een jongensdroom vervuld.

 

Eerst lekker in Nederland gefietst en nu op naar Denemarken!

 

Meteen na het ophalen van haar fiets vertrok Brigitte vaar Limburg om de eerste heuveltjes te beklimmen met haar nieuwe gele Santos Travel Lite. Daarna ligt Europa aan haar voeten (of wielen).

 

Corry gaat meteen fietsen vaar Groningen. Eerste stop is Vollenhoven. Behalve de zon straalt ook Corry vandaag met haar nieuwe fiets. Veel plezier!

 

Als Jack nog één keer een fiets koopt dan maar meteen helemaal goed doen. Deze super mooie idworx oPinion Ti zal hem heel veel plezier geven!

 

Onze “lieve” collega heeft een hele unieke fiets aangeschaft in ook nog eens in een unieke kleur. Veel plezier er mee Susan!

 

Sandra gaat met haar nieuwe fiets, eind Juli naar Denemarken fietsen! veel plezier.

 

Olaf bestelde zijn fiets in de kleur van Alee Denham. Groot was zijn verbazing dat Alee er zelf was om de fiets af te leveren!

 

All the way from Australia. Monique & Michael came to pick up their bikes and explore Europe for three months by bike. Have a safe trip!

 

Jan heeft op tijd zijn fiets maar Birgit moet nog even wachten en gaat op een leenfiets naar Zuid Europa. Als ze terug komt zal haar fiets al lekker voor haar klaar staan!

 

Marjanne, Sjanie en Gert gaan gezellig samen in Duitsland fietsen.

 

Riekje is in eind juni in België & Frankrijk gaan fietsen. Veel plezier

 

Kees heeft eeuwenlang voor de ANWB/Pp Pad gewerkt. Hij is zelfs hoofdredacteur geweest. Het tijdschrift Op Pad is niet meer, maar Kees is Alive and Cycling. Op zijn Koga Signature Classic.

 

Willem is heel blij met zijn Koga. Hoewel hij kan sleutelen, zal dat wel niet nodig zijn met deze Koga. Santiago de Compostela is zijn eerste doel. Daarna gaat de fiets mee naar Aruba.

 

Marco gaat op zijn prachtige champagne kleurige Santos heerlijke tochten maken. De kinderen zijn zelfstandig, zijn vrouw rijdt paard, dus hij mag een mooie fietstocht maken!

 

Nick & Annemaron gaan lekker samen op pad op hun twee Koga WorldTravellers. De wereld aan hun voeten voor een mooie reis door Europa.

 

Ook Maarten kon al vrij snel gaan genieten van zijn nieuwe Koga WorldTraveller. Hij gaat lekker op pad als hij niet aan het werk is, want dat doet hij ook nog steeds.

 

Marjan was helemaal blij met haar blauw metallic Santos. Haar eerste reis gaat naar “La douce France” zoals zij zelf zegt.

 

Gert Jan gaat de zwarte zee route fietsen. Fijne reis op deze mos groene idworx All Rohler.

 

Jos & Jannie gaan over een paar dagen op reis. De fietsen waren net op tijd klaar.

 

Toon (een verdienstelijke saxofonist) kwam zaterdag en kreeg zijn fiets donderdag! Dat kan met een voorraadfiets. Gelukkig maar want het waren slapeloze nachten voor Toon. Hij kon niet wachten op zijn mooie Tout Terrain Amber Road!

 

Klasien hoefde niet erg lang te wachten op haar sportieve Beige Santos 4.29. Samen met haar partner is Wenen het doel voor deze zomer. Veel plezier Klasien.

 

Sandra heeft mooie plannen langs de kust met haar Santos Gravelmaster. Wordt het Frankrijk of Guernsey?

 

Jan gaat heerlijk genieten van zijn mooie Santos Travel Lite met pendix motor. Hij schrok wel van de prijs van de verzekering. Wij ook! Zeker in grote steden zijn de premies sinds maart torenhoog.

 

Wendy heeft al mooie plannen voor haar fiets ze gaat namelijk langs het Pieterpad fietsen.

 

Christiaan heeft de auto de deur uit gedaan. Het fietsen bevalt hem uitstekend en hij rijdt vanaf nu op een Koga.

 

Eric gebruikt de fiets ook voor woon-werk verkeer en wilde graag een onderhoudsarme fiets. In de zomer word de TM3+ getest in de Pyreneeën. Voor de kleurkeuze heeft hij de hulp ingeroepen van zijn vrouw Marina.

 

Rob was zo tevreden over zijn idworx, dat hij er nu een met lage instap heeft gekocht. Die kan nog jaren mee!

 

Remco had ook een prachtige eerste dag uitgezocht voor zijn nieuwe Santos.

 

Erica heeft lang moeten wachten op de fiets die ze samen met haar broer kocht. Jacob rijdt al meer dan een maand op zijn Koga, maar voor Erica wel een prachtige dag om van Amsterdam de tocht van ± 90 km naar huis te maken.

 

Marc had zich heel goed voorbereid op de koop van zijn prachtige idworx All Rohler BLT. Aan ieder detail was gedacht. Zelfs op de afleverdag scheen de zon.

 

Otto gaat later dit jaar samen met zijn vrouw een gedeelte van de Sultan Route fietsen.

 

Niels heeft heel snel zijn fiets “gekregen” die wij in de voor bestelling hadden staan. Op de “eerste” prachtige dag van het jaar vertrok hij op zijn maidentrip!

 

Merel heeft vandaag haar Santos opgehaald, ze kan er meteen mee in het mooie weer op naar huis fietsen.

 

Piet gaat voor het eerst vakantiefietsen, eest in Nederland daarna in Europa.

 

Dineke is superblij met haar nieuwe Koga WTS en heeft plannen om in Oost Europa te gaan fietsen.

 

Deze zomer naar Italië en daarna voor een half jaar naar Afrika!

 

Frank heeft grote plannen op zijn mooie Koga. Eerst naar noord Denemarken, dan IJsland, Verenigde Staten, Canada, Alaska en helemaal naar Zuid Argentinië. Vandaar naar Zuid Afrika en weer noordwaarts naar Europa. Veel Plezier Frank!

 

Matthijs fietst binnenkort naar Normandië. Zijn gezin komt ook, maar met de auto.

 

Rob en Carla hebben 12 jaar op hun Koga Randonneur gefietst (onder andere Noordkaap) en gaan nu de rest van de wereld doen.

 

Charles heeft deze fiets al sinds 2006 in gebruik, maar vooral als stadsfiets. Hij kwam effen langs om er mee op de foto te gaan en on te melden dat hij nog steeds heel tevreden met zijn fiets is. Leuk hoor!

 

Paul gaat met vrienden door Europa fietsen. Van de racefiets naar een oerdegelijke Koga WorldTraveller.

 

Karin gaat nu oefenen, met uiteindelijk doel om naar Barcelona te fietsen!

 

Jacob heeft al plannen voor zijn nieuwe fiets. Hij gaat er namelijk in september in Zuid-Korea mee fietsen.

 

Freek neemt meteen zijn fiets mee naar Zwitserland en gaat daar een kort tocht je maken.

 

Voor de 2é keer eenzelfde Santos. Helaas had Thierry pech en kreeg hij een botsing met een aanhangwagen. De aanhangwagen won.

 

Glenn gaat op de fiets van Amsterdam naar Noorwegen. Hij is Amerikaan, woont in Indonesië en gaat nu dus genieten van Europa! Op zijn mooie rode Koga

 

Mabel fiets eerst naar huis en over een paar maanden gaat ze eerst een halve marathon hollen en daarna fietsen in de Ardennen.

 

Age was zo tevreden met zijn nieuwe fiets dat hij al een dag van tevoren kwam om zijn nieuwe fiets te bekijken.

 

Jannetta gaat voor volle stijlpunten met haar prachtige passende blauwe fietstassen bij haar blauwe fiets.

 

Michiel verwent zijn Koga WorldTraveller 2023 op een mooie eerste tocht door Duitsland. Veel fietsplezier!

 

Chris hoefde niet lang na te denken over de kleur van zijn fiets: Oker Geel is vanaf ver te herkennen in de stalling!

 

Dirk heeft gekozen voor de Koga WTS in deze mooie donker blauwe kleur.

 

Als je dan een fiets van de zaak neemt kan het beter een mooie zijn. Marcel koos voor de Koga E-WTS.

 

Douwe had zitproblemen met zijn oude zadel, die nu zijn opgelost door dit unieke zadel. En een fiets.

 

Christel gaat met man, camper, fietsen en de honden dwars door Europa.

 

Deze idworx AR gaat een auto vervangen. De hond moet nog oefenen met het vervoer in de fietstas.

 

Harald is tevreden naar huis gefietst met zijn nieuwe Santos Cross Lite.

 

Een lang gekoesterde droom gaat met deze Ruby Travelmaster 3+ in vervulling.

 

Paula kwam heerlijk aanrennen in de stormende regen. Om vervolgens op haar mooie idworx in de regen weer naar huis te fietsen.

 

Nico gaat voorlopig alleen in Nederland fietsen, wie weet wat voor (andere) avonturen hij later tegemoet gaat.

 

Ruth gaat eerst naar Den Bosch en dan naar Middelburg.

 

Peter en Nicole gaan in mei op reis door België en Frankrijk, genieten van de lente.

 

Lex gaat op zijn mooie idworx forenzen en tochten fietsen. Hij had een stormachtige eerste dag terug naar zijn woonplaats.

 

Deze idworx All Rohler vervangt een andere vakantiefiets en wellicht ook een racefiets. Veel fiets genot toegewenst voor je reis naar Basel.

 

Onno had een heerlijke zonnige dag voor zijn eerste rit op zijn mooie nieuwe Koga. Koffie in Marken is zijn eerste doel.

 

Ineke heeft haar licht groene Santos bij ons opgehaald. Veel fietsplezier!

 

Niels gaat op zijn Koga heerlijk een jaar door Latijns Amerika trekken. Aan de fiets zal het niet liggen en aan Niels ook niet. Veel succes met je avontuur!

 

Jan gaat eerst een rondje IJselmeer doen en dan kijken ze wat ze nog verder doen.

 

Michiel heeft zijn stralende Koga WTS opgehaald, het zonnetje komt hem tegemoet.

 

Ibrahim was niet alleen heel blij met zijn mooi Santos maar ook met het mooie weer om direct op de fiets naar de Hofstad af te reizen.

 

Jeroen gaat zijn mooie Koga lekker ritjes maken vanuit zijn woonplaats. Hij kocht ook regen kleding, maar die had hij op de eerste trip niet nodig!

 

Annette is al een ervaren fietser, maar nu gaat ze voor het eerst op fitsvakantie. Samen met haar man gaat ze de Maasroute fietsen.

 

Nico heeft lang getwijfeld over de kleur van de fiets. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor de kleur Sage green, een prachtige kleur! Veel fietsplezier in België!

 

Edward verwacht zijn mooie idworx All Rohler voor woon-werkverkeer te gebruiken (Leiden-Noordwijk), maar wie weet.

 

Eric gaat rond het kanaal fietsen, Engeland en Frankrijk als eerste groote tocht. Maar nu eerst in een koud voorjaarszonnetje naar huis op zijn mooie Koga WTS.

 

Bart is heel blij met zijn nieuwe Colmaro en gaat zich klaar maken voor de Tour for Life.

 

Jonas gaat met Lotte door de UK fietsen op zijn Colmaro, Lotte haalde de fiets iets eerder op. Maart roert zijn staart! Dus Jonas kon met sneeuw op de weg zijn “maiden trip” maken.

 

Lotte gaat 2 maanden door de UK fietsen samen met haar vriend die ook een Colmaro heeft gekocht.

 

Maarten gaat op deze laatste iconische standaard Koga World Traveler met derailleur eerst naar Naarden en dan naar Spanje.

 

Erik is met veel genot bij ons zijn Koga WTS gaan ophalen.

 

Miek gaat heerlijk wandelen en fietsen met deze mooie Amber Road. Omdat de fiets veel eerder kwam dan verwacht was de vreugd nog groter. Miek fietste gelijk op de fiets naar huis.

 

Claudia is tevreden nu ze haar nieuwe idworx oPinion bij ons heeft opgehaald.

 

Weinig klanten hebben zo lang moeten wachten als Marjolein. Maar nu heeft ze wel een schitterende Tout Terrain. Na anderhalfjarig wachten mag dat ook wel.

 

Dorien heel blij met haar mooie Koga. Maar haar man mocht de trip terug naar huis maken, omdat Dorien gewoon weer aan het werk ging.

 

 

David gaat zijn mooie E-WTS vooral voor woon werk verkeer gebruiken.

 

Robert is ontzettend blij met zijn nieuwe Koga en gaat zich klaar maken voor een reis door Spanje.

 

Daphne heeft lang nagedacht over de kleur van haar Santos met als gevolg dat het uiteindelijk een prachtige fiets is geworden met mooie oranje accenten en een mooie leren Brooks zadel. Trots fietste Daphne weg om gelijk naar huis te fietsen.

 

Ida is heel erg tevreden met haar nieuwe witte Koga E-WTS

 

Martijn heeft haar mooie Santos 4.29 bij ons opgehaald.

 

Polina is blij met haar mooie Gaastra en gaat eerst een rondje Nederland fietsen.

 

Jacques & Simone gaan op hun prachtige idworx All Rohlers samen Europa in. Na jarenlang hard te hebben gewerkt (samen) is het nu best spannend of ze ook op de fiets goed kunnen samenwerken? Even niet zeilen maar wel samen met de wind mee!

 

Marjolein heeft haar mooie rooie Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Thierry Groen kiest voor geel. Op zijn prachtige gele Santos Travelmaster 3+ met gele Ortlieb tassen zal hij goed opvallen in heel Europa. Zijn plannen beginnen richting het noorden en daarna helemaal naar het zuiden. Met deze gele fiets doet hij zijn naam eer aan!

 

Hanneke is blij met haar nieuwe Koga. Samen met haar man, die een mooie Idworx bij ons heeft gekocht, gaat ze van Sevilla naar huis fietsen.

 

Kelly en Jerome hebben 2 Koga WTS’s bij ons opgehaald en gaan er mee terug naar Portugal. Kelly heeft een half miljoen volgers op Instagram wat betekent dat we het druk gaan hebben in de winkel door al haar fans die jaloers zijn op haar mooie fiets.

 

En dan lever je een fiets af aan je vader. Diede verkocht de fiets, bouwde hem op en mocht hem ook nog aan Durk afleveren. En alsof het niets was trotseerde vader Durk meteen de koude (gevoel temperatuur -1°C) om op de fiets terug naar Eindhoven te fietsen.

 

Erni heeft haar nieuwe Santos Travelmaster 3+ bij ons opgehaald.

 

Guus sjeesde meteen op de nieuwe koga E-WTS naar Utrecht, alvast wat oefenen voor de aankomende trip door zuid-Duitsland. Zijn vrouw Marjolein komt haar E-WTS snel ophalen.

 

Coen heeft zijn nieuwe Koga WTS bij ons opgehaald.

 

Menno heeft tevreden zijn nieuwe Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Ondanks het verlies van haar gestolen fiets, is Tannie blij met haar nieuwe Gaastra fiets! Gelukkig was de fiets verzekerd.

 

Wendy was zo blij met haar nieuwe Santos dat ze in de regen terugging naar Oegstgeest.

 

Koen en Aafke zijn heel erg tevreden met hun twee nieuwe Koga’s WTS.

 

Titia gaat samen met haar Santos in het voorjaar naar Italië en dan verder door de Balkan richting Turkije fietsen.

Deel deze pagina met anderen

3 reacties op “Gelukkige klanten 2023”

 1. Sia Kreeberg

  Lieve mensen, mijn hart gaat sneller kloppen…….zou ik het nog durven? Een fietsvakantie, al is het alleen maar in Nederland….of de Benelux….of misschien….

  In maart word ik 74, maar mijn conditie is goed en voor mijn leeftijd uitstekend te noemen.

  Ik kom een keertje buurten!

  Lieve groet, Sia

 2. Simon Been

  Vandaag, een regenachtige dag, mijn nieuwe Santos Travelmaster opgehaald. Fantastisch geholpen door Susanne.
  Vanavond met de trein terug naar Friesland, maar binnenkort kom ik fietsend terug naar Amsterdam!

Hoe denk jij erover?