Op bezoek bij idworx

Ieder jaar gaan we op de koffie bij idworx en Gerrit Gaastra. Gewoon om iedereen even te bedanken voor de geweldig mooie fietsen en om de nieuwe modellen voor 2024 te bekijken.

Maar ja, wat kun je in hemelsnaam nou nog verbeteren aan de All Rohler of de oPinion? Als je het weet, dan horen we dat graag van je.
Mooier dan deze krijg je ze niet. En dan zijn er behalve in aluminium ook nog eens in titanium. Logisch dus dat er in 2024 géén nieuwe idworx komt is, want goed is goed.

ET
In het eerste filmpje zie je de eerste oPinion eT lady. Nu was Spielberg’s ET onzijdig, maar Gerrit’s ET is erg mannelijk. Sinds een week is er nu een LHBQT-dames versie.
De oPinion eT is de beroemde oPinion, maar dan met een Alber Neodrive motor ingebakken.

Je ziet ook dat je op de All Rohler tegenwoordig ook een racebochtje kunt monteren.

Gerrit laat in vogelvlucht de speciale idworx spulletjes zien. Als je naar De Vakantiefietser komt, kunnen we je dat óók laten zen, en mag je die ‘specials’ ook ruiken, aaien, strelen, knuffelen, wat jij wilt.


Magazijn

In het tweede filmpje krijg je een indruk van het magazijn. De werkplaats hebben we niet gefilmd, want daar is weinig aan. Het is nl. een cleanroom, zo schoon… Je zou bijna denken dat er niet gewerkt wordt. Wat een beetje klopt, want tussen twaalf en twee hebben ze daar in Wachtberg altijd lunchpauze.

In het filmpje zie je ook dat Gerrit stronteigenwijs is met de speciale spaken en de dubbel gepolijste Rohloff naven. Het is juist door die eigenwijsheid en eigenzinnigheid dat wij hier zo houden van idworx. Om bij ET te blijven, het maakt het merk bijna buitenaards.

Op woensdagavond 27 maart komt Gerrit langs in Amsterdam om over zijn passie te vertellen. Niet allen voor onze klanten erg inspirerend, maar zeker ook voor alle collega’s.

Meld je hier aan als je óók wilt komen.

Deel deze pagina met anderen

Hoe denk jij erover?