Fietsen met riemaandrijving

Februari 2012: Ik geef het eerlijk toe; in het begin geloofde bijna niemand in de riemaandrijving. Met alle lof voor Santos die de riem in Nederland op reisfietsen heeft geïntroduceerd.
Na de eerste tweehonderd fietsen met een riemaandrijving te hebben verkocht zijn we ze maar eens gaan fotograferen. Maar dat was pas in 2011. Een beetje laat, dat zeker.
Waarom? Omdat er toch nog mensen waren die niet in een riem geloven. Terwijl ik hem op mijn Koga Signature toch echt goed heb uitgetest!
Ik heb hem eerst in de Indiase Himalaya getest en  later in het Afrikaanse MalawiPeru, Bolivia en Chili, India, Zuid-Korea en  nog veel landen daarna!
Tegenwoordig is bijna iedereen er wel van overtuigd dat een riem erg goed is. Zelfs veel andere fietsenboeren die er nog nooit mee gefietst hebben:-)

Foto’s van fietsen met riemaandrijving(Een Koga Worldtraveller 29 met Pinion! En die heb ik getest in Zuid Korea)
class=”alignle


Deze Santos Travel Lite fiets wordt later met een riem uitgerust.Ook deze Santos Travel Lite wordt ter zijner tijd omgebouwd.
Boven en onder dezelfde fiets. Alleen Frans was er zo blij mee dat zijn Koga een ereplek in de huiskamer heft gekregen. En zo hoort het!
<

Deel deze pagina met anderen