Santos vakantiefietsen

Al jaren is De Vakantiefietser de grootste Santos Travelmaster dealer van Nederland (en toch is de winkel maar klein). Santos bouwt onderhoudsloze fietsen. De fietsen van Santos worden in Nieuw Vennep gebouwd naar jouw wensen.

Wil je een Rohloff versnellingsnaaf of Pinion versnellingsbak, of een derailleur? Wil je een traditionele fietsketting of riemaandrijving? Je kunt kiezen uit 29 framekleuren en 50 letterkleuren.

Elke Santos is beschikbaar voor een testrit. Meer weten? Download de brochures voor meer details, of kom bij ons langs!
Adres en openingstijden »

Vooral Santossen met riemaandrijving blijken een populaire keuze. Bekijk enkele Santossen met riemaandrijving »

Levertijd

De fietsen worden met de hand gebouwd in gemiddeld 4 weken. Uitzondering: De Travelmaster 2.6 in mat zwart, opgebouwd met Shimano derailleurs (met de Deore-LX groep of met de LX-XT-HS33 groep) kan geleverd worden in ca. 2 weken.

Jouw wensen en je ideale zithouding

Naast de mogelijkheden die Santos biedt, kun je bij ons de fiets nog verder aanpassen aan jouw persoonlijke wensen.

Bij De Vakantiefietser meten we jouw ideale zithouding op met een pasframe. Zo is de kans klein op tintelende vingers, vermoeide polsen, nekpijn of rugklachten.

Meer weten? Of hulp nodig bij het kiezen?

Elke Santos is bij ons beschikbaar voor een proefrit. Ook hebben we talloze voorbeelden van samengestelde Santossen en weten we wat werkt of niet werkt. Kom langs! En als je wilt, helpen we je niet alleen met je fiets, maar ook met vragen over je fietsvakantie of over accessoires.

Bekijk adres en openingstijden »

Over Santos

De fietsen van Santos worden in Nieuw Vennep gebouwd naar wens; custom-built noemen ze dat. De boys uit de bollenstreek zijn vooruitstrevend bezig. Santos bouwt dan ook geen fietsen maar ‘bikes’. Het persoonlijk aanpassen van je vakantiefiets noemen ze bij Santos ‘customizen’, want dat klinkt beter. Je kan kiezen uit 26 frame kleuren en 80 letterkleuren.
En zo vooruitstrevend als ze bij Santos zijn, zo noemen ze een met Rohloff-naaf riemaangedreven fiets een ‘belt-drive’. En ik moet toegeven, een fiets zonder ketting, dus met een ‘belt-drive’, rijdt heel bijzonder.

Ga uit van een levertijd van vier weken, maar als je ons lief aankijkt kan het soms sneller (dan kijken wij op onze beurt Robbert, Hajo en Bertho van Santos weer lief aan:-)
Sommige modellen zijn binnen tien werkdagen leverbaar! Dat zijn de aluminium Travelmasters in mat zwart, opgebouwd met de Deore-LX groep of met de LX-XT-HS33 groep.

Oh ja, wij leveren ook de Santos tandem. Wij hebben er een in de winkel om te proberen.
Ga je bij ons een fiets aanschaffen, dan kan je natuurlijk op iedere Santos die wij hebben een proefrit maken.

Enkele klanten met een Santos

Klik door de fotogalerij hierboven, of bekijk meer klanten die blij zijn met hun fiets.

Lijkt het je wat?

Kom bij ons langs in Amsterdam! Dan helpen we met het samenstellen van je Santos.

Adres en openingstijden

De koffie/thee en negerzoenen staan voor je klaar!

Deel deze pagina met anderen