Tandem van Santos

De zeer solide Santos tandem staat bij ons in de winkel. Uiteraard met een met ’n Rohloff-versnelllingsnaaf. Deze is onderhoudsvrijer en minder kwetsbaar dan een derailleur. Veel tandem-rijders kiezen voor een Rohloff-naaf.
Stel je staat stil in een zwaar verzet, probeer dan maar eens op je tandem weg te komen. Met een Rohloff-naaf kun je in stilstand terugschakelen.

Die van ons staat hier klaar om getest te worden. Maar alleen als je overweegt er een bij ons aan te schaffen. Er was hier nl. een Vlaamse echtpaar dat een dag lang een tandem wilde testen. Later bleek dat ze gewoon een dagje Amsterdam op de tandem wilden doen:-))

Het is een stevige vakantiefietstandem. Heel stevig! Waarom? De wielen en banden zijn 26 inch groot. En deze bandenmaat is wereldwijd overal verkrijgbaar. Sowieso zijn de 26 inch wielen al sterker dan de grotere 28 inch wielen.

Je kunt kiezen uit een exemplaar met XT-derailleurs of een exemplaar met een Rohloff-naaf. Het mooie frame heeft twee zogenaamde excentrische assen, zodat je geen ‘bungelende’ kettingspanner aan je achteras hebt hangen als je met een Rohlof-naaf rijdt.

santos tandem

Hij is leverbaar in 25 kleuren en in drie maten. Uiteraard meten wij je altijd op, dus ook voor deze tandem.
Houd er rekening mee dat degene die achterop zit, kleiner of gelijk van grootte moet zijn dan degene die voorop zit.

Op de site van Santos kun je je fiets alvast samenstellen.
Als je hem wilt testen, de Santos tandem met onze hulp wilt samenstellen, of opgemeten wilt worden, bel dan om een afspraak te maken. Of kom gewoon langs. De koffie, thee en negerzoenen staan klaar!

Oh ja, wij kunnen de tandem aanpassen voor allerlei specifieke wensen. Zoals een kilometerteller voor de ‘stoker’ (degene die achterop zit); meestal zijn de kabels nl. te kort en draadloos werkt niet.  Of hem aanpassen zodat er ook nog een karretje achter kan. Hoe specifieker jouw wensen hoe groter de uitdaging van ons. Prikkel ons maar met jouw fantasie. . .

Klik op de foto voor een vergrotingsantos tandem detail

Deel deze pagina met anderen