Fotowedstrijd 2010 en 2011

De winnaar is:

Deze foto is genomen door Koert Schouten tijdens een tocht van De Wereldfietser in Marokko. Het is Arabisch, maar het woord ‘velo’ kun je nog wel lezen. Toeval?
Koert, je mag voor honderd euro spullen uitzoeken in de winkel.

De tweede plaats gaat naar Louis en Joyce. Hij heeft schoenmaat 43-46 en kan ook honderd euro hier besteden.
(vorig jaar zijn wij niet aan de verkiezing toegekomen, vandaar er nu twee winnaars zijn)

3: Richard met de vette winkelweg. (prijs: Het GROTE Fietsvakantieboek)

4: Eva uit Bali. (prijs: Het GROTE Fietsvakantieboek)

5: Fietsreparatie-cursisten waarvan de naam op de achterkant stond en onleesbaar is, want ik heb hem opgeplakt in de winkel.  (prijs: Het GROTE Fietsvakantieboek)

6: Foto uit Engeland.  (prijs: Het GROTE Fietsvakantieboek)

—————————————————————————————————————————

Soms maakt een collega een leuke foto. Gaele was samen met een bende wereldfietsers op fietsvakantie in Cambodja.
En hij heeft een foto ingestuurd. Jammer, dat personeel niet mee mag doen met de wedstrijd.

—————————————————————————————————————————————-
Frans en Eveline hebben al flink wat kilometers over de aardbol afgefietst. Vorig jaar in Colombia met Vakantiefietser-tassen.
Kijk, dat vind ik leuk! De eerste foto met onze tassen in een ver land.

 

 

 

 

 

 

Baeza, Ecuador en als je goed kijkt zie je daar een vakantiefietsersticker. Gemaakt tijdens een tocht door Zuid-Amerika door Marianne Vincken.

 

Joost Post heeft een stevig rondje Zweden gefietst. Ze is daar regelmatig de weg kwijtgeraakt . Gelukkig waren er ook een paar bewegwijzerde routes. Al werd ze van onderstaande borden natuurlijk niet veel wijzer.
We hebben ook een flink deel van de Sverigeleden route gemist omdat ze waren vergeten een bord te plaatsen. Of zag ik dat bord nou laatst bij jullie in de winkel hangen …. F#&/*! ?)

 

Bas en Eva waren in (of is het op) Bali nog steeds gelukkig met hun fietsen.

 

 

 

Dit waren de leukste fietsreparatie-cursisten van het jaar. De enige klacht die ze hadden was dat ze niet van negerzoenen houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Josette Schoenmakers heeft deze foto van de mannen in haar leven gemaakt op de Monte Isola in Italië.

 

 

Bas en Eva kwamen met deze heerlijke zelfgemaakte taart, Vakantiefietser blauw was echter geen lekkere smaak, dus werd het rood met groen. We hebben genoten.

 

 

 

Handig zo’n vakantiefietserrugtasje. Cornelia heeft hem gebruikt om de koepel van een tent waterdicht te houden.

 

 

Eveline Gommers bij binnenkomst in Ohrid, Macedonië. Cornelia heeft een vakantiefietserrugzakje gebruikt om de koepel van een tent waterdicht te houden. Zie ook www.effefietsen.eu

 

 

Pieter Sterk kon het weer niet laten om te plakken. Dit keer in zuid-Frankrijk.

In de 2e helft oktober doorkruiste Koert met een stel Wereldfietsers de Atlas en Anti-Atlas. Op weg van Taliouine naar Tazenakht kwamen zij na kilometers leegte in de verlatenheid een cafeetje tegen waar zij koffie en thee konden krijgen. Met een beetje fantasie lees je in de Arabische tekst op het bordje ‘vélo’. Door het winkelstickertje erbij zal de fantasierijke lezer begrijpen dat het om een vélo des vacances gaat.

 


Soms raken klanten mij recht in mijn hart. En dat komt niet omdat ik van zoetigheid hou, maar het raakt mij als klanten gewoon iets speciaals doen. Wat mij betreft is Beatrijs de winnaar van de fotowedstrijd voor dit mooie moment, maar ja, ik zit niet in de kiescommissie…

 

 

 

 

Rolf en Wendie zijn met hun drie kinderen (kids in modern Nederlands) op resi geweest. En ze stuurden een warm kaartje. Altijd leuk!
Hoi Vakantiefietsers

Ik ben bezig met mijn fotoboek van mijn vakantie ‘de Groene Weg naar de Middellandse Zee’.
Hierbij stuur ik jullie twee foto’s. Op de eerste hangt mijn natte tent over mijn fiets te drogen terwijl ik op een bankje mijn lunch eet. Dit was in een dorpje na Luneville, in het Noorden van Frankrijk.
De tweede foto is gemaakt bij de Barrage de Vouglans. Het meer van Vouglans is het op twee na grootste meer in Frankrijk. De klim naar dit uitzichtpunt was zwaar, maar door het prachtige uitzicht loonde de moeite!!

Vriendelijke groet
Lilian

Eenmaal raden welke schoenmaat Louis heeft.

De familie Bentvelzen die ‘onze’ tassen hadden geleend van hun dochter Carla. Oftewel Carla Junior zoals wij onze ex-collega hier altijd noemden.

Bert Sitters kan naast zijn AOW ook wel honderd euro gebruiken:-) Hij kwam dit stickertje tegen op een van zijn vele persreizen waar hij weer boeiend over weet te schrijven in vele tijdschriften.

Willem had genoten van de fietsreparatiecursus. Hij weet dat ik mensen aanmoedig om ”vakantiefietserstickers„ in het wild ergens op te plakken. Laten hij nou in de buurt van de Lutte met de fietsen zo’n stikker tegenkomen!

De familie Sterk uit Rotterdam maakt veel dagtochten met de kleine Eva. Ze hebben weer geprobeerd om her en der Vakantiefietser-stickers te plakken. Wij mogen eenkeer raden waar dit was.

Groetjes uit Keulen van Janina, Vakantiefietser-tassen Fan.

 

Gaele onze ex-monteur wilt ook graag meedoen. Maar helaas, personeel en ex-personeel mag niet meedoen.

Richard kwam tijdens zijn fietstocht Eemnes – Lemele – Eemnes op een weg met een wel erg bijzondere naam. Hier moest hij natuurlijk wel een sticker plakken. Hij vindt namelijk dat wij een Vette Winkel hebben! De straat is gelegen op: N 52° 21.305′ E 6° 10.512′

 

Deel deze pagina met anderen