Gelukkige klanten 2015 (1)

In 2012 en 2013 en 2014 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid.

Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!Richard en Patty met hun stoere Santos Travelmasters 2.9.Wouter en Zephalinde fietsten vorig jaar door Myanmar. Iedereen die daar geweest is, herkent wel dit meer. Of heb ik het mis?Jacques wilde op zijn Koga Signature zijn naam. Dat werd dus Sjaak.Levinus met onze laatste Koga Randonneur. Ik ben benieuwd of Koga daar volgend jaar nog mee komt.Elma op haar Gaastra onderweg naar Barcelona. Ze laat nog even weten: “Lekker stabiel, niks geen gezwabber. Jan wordt ‘jaloers’ wilt ook een nieuwe fiets.”Co en Linda met een Santos Travelmaster (kijk eens naar de rode letters:-)) en een Koga Signature. Ik ben altijd blij als een stel niet dezelfde fiets, tassen en jassen heeft. Alhoewel…
Dat een teken van verbondenheid schijnt te zijnTurkse klanten van ons filiaal in Istanbul. Zij zijn naar Amsterdam gevlogen en fietsen naar Frankfurt. Vandaar vliegen zij weer terug naar Istanbul.
Cok iyi!Gertjan gaat op reis met zijn idworx Easy Rohler.Gon is een rondje Noord-Holland aan het rijden. Haar man is stiekem haar nieuwe vakantiefiets aan het ophalen.Dee heeft mijn nieuwste favouriet een Santos 4.29, bijna een mountainbike met dragers.
Later nog een mail gekregen: “Wat een geweldige fiets ! Alles er aan klopt.”Siji kon niet wachten en kwam dagelijks langs om te kijken of zijn fiets er al stond.Luuk met zijn mooie SantosErik heeft een groene SON op zijn Santos om groene stroom op te wekken.Diana heeft een paar jaar geleden een mooie fiets gekocht, nu was het stef zijn beurt.


kees2
Kees heeft zijn Idworx Easy Rohler verkocht en fietst nu op de mooiste fiets van de winkel!


elly
Elly is klaar om er van door te gaan op haar nieuwe Santos


siebemarineke
Siebe en Marineke zullen iedereen het nakijken geven met hun twee titanium Van Nicholas Pioneers


onno
Onno is blij met zijn Koga Traveller


anique
Anique kan voortaan op hoge snelheid naar haar werk op haar Idworx Easy Rohler


etty
Etty gaat op pad op haar Santos


hildemark
Hilde en Mark gaan getrouwd op wereldreis met hun nieuwe fietsen. Ze zijn te volgen via www.cyclingmaniacs.nlTacey heeft een mooie Koga samengesteld, Martin mag volgend jaar?John en Jacky uit de VS zijn hun Santossen Travel Lites komen halen. Met zijn zoon, broer en schoonzus erbij. Wat mij vaak verbaasd met buitenlandse klanten, is dat ze vooraf doodgewoon een bedrag met 5 cijfers voor de komma overmaken zonder dat ze hier geweest zijn. Ikzelf zou dat nooit doen.Hans en Bianca met een idworx Easy Rohler Evo.Gonnie en Piet helemaal uit Wognum met hun idworxen Easy Rohlers. Klanten komen werkelijk overal vandaan. Uit dorpjes, gehuchten, stadjes waar ik nog nooit van heb gehoord. Ik moet gewoon wat meer fietsen door Nederland.Thea met haar Koga Signature. Het Brooks zadel had ze al eerder meegenomen om in te rijden. Heel verstandig:-)Alex met zijn idworx Easy Rohler Evo met R&R&S.Astrid en Marc met hun Koga Signatures op weg naar Driel.Klaas met zijn erg mooie Santos TravelLite. Ongetwijfeld de mooiste fiets in heel Schipborg met zijn glanzend zwarte frame en rode kleuraccenten (letters, Rohloff en SON)
Zjn fiets kreeg veel bewonderende blikken in de winkel. Als ik een keer een nieuw showroomodel ga bestellen, dan wordt het deze kleurcombinatie.Ankie met haar idworx Easy Rohler Travel met riem.Naamgenoot maar dan met een K (Erik dus) met zijn Santos Travelmaster 2.8Casper met zijn Santos Travelmaster 2.8Dineke met haar stoere Koga WT29.Willem met een Koga WT26 een klassieker voor wereldfietsers en nu hebben we een paar modellen in de aanbieding.Wim op zijn Koga Traveller in het donker naar Zaandam.Minke en Joke. Joke met een Koga Traveller, Minke met een Santos Travelmaster.Hans met een titanium Van Nicholas Pioneer. Met de mooiste fietsbel die er bestaat.Frans met een Koga WT29.Peter met een Santos Travelmaster.Judith met haar Koga Signature. Na de Rohloff met riem, toch maar wat blij met de goede SON verlichting.Elise met een Koga WT29 met R&R&S.Jurg met zijn idworx Power Rohler. Als een kind zo blij:-)Paul op zijn nieuwe Santos, zijn tweede al, een 4.29Josh uit Australië, klaar voor een rondje EuropaJan met zijn Santos Travelmaster 2.8.Ontwerper van fietsen als beroep, rijder van Santos in zijn vrije tijd. Veel plezier Peter.Ruud gaat lekker racen op zijn Santos Race LiteJelte gaat op avontuur op zijn Santos specialJan is een nachtje blijven slapen, toen hij zijn nieuwe Santos op kwam halen.Peter met zijn mooie Santos TM 2.9.Jan met zijn Santos Travelmaster 2.8 alu. Een voetbalfan?Ad met zijn idworx Easy Rohler.Hennie met haar Santos Travelmaster in de populairste kleur voor deze damesfiets: roodHenriette met haar Idworx Easy Rohler Travel in de erg mooie kleur Shiraz Rood.Cornelis met ons showroomodel Santos Travelmaster 2.8 alu met Rohloff riem en een grote naafdynamo.Tom met een Koga WT29 met alles erop en eraan.Andre gaat vanaf nu met zijn Van Nicholas Pioneer naar zijn werk.Petra met haar Santos TravelMaster 2.8 mixte.Harmen gaat op weg met een Santos special.Gijs moet nog kiezen tussen een vlinderstuur of een recht exemplaar voor zijn mooie Santos.Joke met haar Travel Lite: “Wat is hij licht.Hans met een mooie klassiek stalen Gaastra Fyts.Kees met een Santos Travelmaster 2.9 met R&R&SAnita met een mooie Easy Rohler Lady met riem.Rob met een leuke oranje Santos Travel Lite met R&R&S.Jacque en John komen deze zomer uit Utah om hun fietsen op te halen.
Deze foto vonden we zo leuk, dat we hem alvast op de site zetten.Refael is uit Tel Aviv gekomen om zijn nieuwe fiets op te halen.
En die is mooier dan hij zich had voorgesteld.Paula is al geweest voor de eerste beurt van haar mooie blauwe Santos.Robben en Machiel gaan een dik half jaar naar Zuid-Amerika.Ted twijfelde en koos voor een idwrorx, zo te zien is hij erg blij.Joost kijkt uit naar de rit naar werk.Jill en Aart-Jan gaan 3, ja echt waar, 3 jaar fietsen!


Deel deze pagina met anderen