Personeel van de Vakantiefietser

De sfeer in de winkel wordt voornamelijk bepaald door de klanten. Maar ook door de mensen die hier werken. Zij zorgen er weer voor dat ik het naar mijn zin heb en zijzelf dus ook:-))
Wij hebben een leuke veelzijdige ploeg. En het zijn allemaal echte vakantiefietsers!

De meesten hebben nog een andere baan naast hun werk in bij De Vakantiefietser, dus niemand werkt hier fulltime. Zo komt er geen sleur in de winkel. In het Parool heeft in 2009 zelfs een stuk gestaan over de mensen die hier werken. Het artikel geeft ook nu nog goed de sfeer weer. In 2022 zijn twee nieuwe collega’s gestart, die we op onze site voorstellen: Diede en Rik.

Bikebasicsbedrijfstuitjeurobike2015_2

Ieder jaar hebben wij één of twee bedrijfsuitjes waarbij we een aantal dagen gaan fietsen. Zo ook dit jaar. Lees en kijk hier het legendarische bedrijfsuitje was van 2018 was. Maar ook in 2015, 2014, 2013 waren er natuurlijk uitjes. En 2012 toen wij de Santos Travel Lite aan de tand voelden.
Ook in 2011, 2010, 2009 en 2008 was er een bedrijfsuitje. En in 2008 hadden ze mij verrast bij ons 5-jarig jubileum.

Hier is een video van ons bezoek aan Eurobike 2015; de grootste fietsbeurs van Europa. Zoals altijd is het een filmpje met een knipoog. Dus heb je geen gevoel voor humor, sla dan vooral dit filmpje over:-)

Na de beurs zijn we met z’n allen en met de rest (inclusief onze Turkse collega’s) naar Maastricht gefietst.

 

De Vakantiefietser werkt naar volle tevredenheid samen met Pay4Me / Tentoo Payroll Professionals voor het verlonen van haar personeel.

Mocht u hier vragen over hebben of meer informatie willen dan verzoeken wij u contact op te nemen met Tentoo Payroll door te bellen naar 020 420 20 70 of te mailen naar info@tentoo.nl
Voor meer informatie kunt u de website bezoeken van Tentoo Payroll.

 

Deel deze pagina met anderen