Gelukkige klanten 2018

In 20122013, 2014, 20152016 en 2017 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid. Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!

Tot nu toe was Klaas de gelukkigste klant van 2018. Hij won zijn aankoopbedrag terug omdat hij onze enquete had ingevuld en meedeed aan de trekking.
Ook in 2018 gaan we hiermee door!

(Leuk weetje: wij hebben fietsen verkocht aan klanten uit de VS, Brazilië, Angola, Argentinië, Australië, Azerbeidzjaan, Canada, Indonesië, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Singapore, Turkije, Oekraïne, Tasmanië, Zuid-Afrika en zelfs Kazachstan!
En dichterbij vanuit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Polen, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Noorwegen en het VK.
Of nog dichterbij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en nog vele andere plaatsen in Nederland.)

<p>

</p>

 


Sebastiaan kan met deze Koga E-WTS alle kanten op. Een super stabiel frame, Rohloff én elektrisch schakelen. Voor de geïnteresseerden: de kleur van deze fiets is ‘Moss Green’.


Johnny heeft zijn oog laten vallen op deze Santos travel lite in de kleur ‘raw earth’.


Janneke en Bert rijden vanaf heden op deze elektrische Tout Terrain fietsen. Dankzij de Pinion versnellingsbak, schijfremmen en riemaandrijving zijn deze fietsen zeer onderhoudsarm. Gewoon simpelweg genieten van het fietsen.


Deze twee idworx Easy Rohlers zijn de nieuwe fietsen van Nicolette en Peter. Niks staat nu meer het avontuur in de weg.


Een idworx onbereikbaar? Jack heeft 9 jaar gespaard voor de fiets van zijn dromen. Het is dan ook niet zomaar een idworx maar een hele speciale editie: de light spec. Lichtgewicht, oerdegelijk en vol met mooie details zoals een leren zadel met titanium brug. (om maar iets te noemen) 🙂


Ada en Wessel zijn de trotse eigenaars van deze idworx Opinion wereldfietsen.


Deze elektrische Koga WTS is voor Alma haar nieuwe alleskunner. Een echte allrounder 🙂


Stephan heeft in de elektrische Santos Travelmaster 3+ de ideale woon/werkverkeer fiets gevonden. Hij moet elke dag 30+ km afleggen en deze fiets gaat hem veel tijd besparen en zorgt tegelijkertijd voor voldoende beweging elke dag.
Perfecte oplossing!


Clive kan op avontuur met deze idworx Easy Rohler. Deze fiets heeft ruimte voor drie bidonhouders, waaronder een petfles houder.


Jedidja fiets vanaf nu op deze idworx Easy Rohler. Al jaren de meest verkochte idworx fiets.


Daniel is de trotse eigenaar van de Koga Worldtraveller. Dé wereldfiets van Koga met derailleur.


Henny en Jan zijn de trotse eigenaars van deze elektrische Koga WTS fietsen. Bijzonder is dat deze standaard komen met de elektrische Rohloff schakelaar. Deze haalt automatisch even de kracht van de naaf wanneer deze schakelt. Hierdoor kun je altijd lekker doortrappen en hoef je niet zelf de kracht van de pedalen te halen.


Ada is erg blij met haar nieuwe fiets: de Koga WTS in de kleur Creme wit. Deze is standaard uitgerust met een Rohloffnaaf en riemaandrijving.


Deze Santos Travelmaster 2.8 special van Hidde is een mooi voorbeeld dat een goede wereldfiets niet perse al je budget opsnoept.
Naast Santos hebben ook Koga, Tout Terrain goed betaalbare wereldfietsen in hun assortiment. Allemaal te bekijken en testen in onze winkel.


De Santos kleur ‘Ice-Green’ blijft onverminderd populair. Ook Harold vindt deze mooi en dit is het resultaat! De Santos Travel Lite 🙂


Edwin heeft er zin in! Met deze Koga WTS wordt fietsen gewoon veel leuker 🙂


Daan is lang en heeft nog nooit een fiets gehad die past bij zijn lengte. Gelukkig heeft Santos fietsen t/m framemaat 70 dus is dit de perfecte oplossing voor Daan.


Diana en Arjan hebben beide een Koga WTS uitgezocht. Op een zonnige najaarsdag kwamen ze deze wereldfietsen ophalen.


Marion wilde een lichte trekkingfiets. Dat is met deze Santos Trekking lite zeker gelukt.


Trudy en Johan hebben beide een Koga WTS uitgezocht.


Reinoud is de nieuwe eigenaar van deze idworx Easy Rohler.


Frans neemt zijn nieuwe fiets mee: een idworx Easy Rohler. Al jaren de meest favoriete idworx.


Christia en Eric zijn fanatieke wandelaars. Totdat ze één keer een fietsvakantie hebben gedaan. Ja dan ben je om, dat begrijpen wij als geen ander….
Ze hebben het meteen goed aangepakt en verlaten de winkel met 2x een Santos.
Vele mooie fietskilometers gewenst!


We zouden natuurlijk kunnen zeggen dat Eric even z’n ogen sluit om te genieten van het mooie moment van het ophalen van een nieuwe fiets. Maar laten we maar eerlijk zijn: dit is simpelweg een slechte timing van de fotograaf. Veel plezier met je mooie Santos Travelmaster 3+ Eric 🙂


Tom kwam zijn idworx Opinion ophalen in Amsterdam. De benadering van het merk idworx is heel helder: de best mogelijk onderdelen zonder poespas en hippe kleurtjes.


Irma haar nieuwe Santos travel lite is een mooi voorbeeld van customizing zoals dat zo mooi heet. Bij Santos kan je vrijwel alles zelf kiezen. Met als resultaat een unieke fiets.


Jurriaan kwam terug naar de winkel om alsnog met zijn geliefde Koga Grandtourer op de foto te kunnen. En ziehier het resultaat 🙂


Michel zijn nieuwe fiets is een Koga geworden. De Worldtraveller Signature is geheel naar eigen wens samen te stellen. Deze fiets is uitgerust met een Rohloffnaaf, riemaandrijving en SON verlichting. De Spurcycle (mooiste fietsbel ter wereld) maakt het plaatje compleet.


Koga maakt ontzettend veel soorten fietsen. Wij verkopen er slechts 2 van: de Worldtraveller en de Grandtourer. Dit zijn de enige modellen die écht geschikt zijn om mee op reis/vakantie te gaan. Deze laatste is Anna’s nieuwe fiets geworden. Een lichtgewicht tourfiets voor niet al te zware bepakking.


Het grote genieten kan beginnen voor Han. Met deze elektrische idworx Opinion wordt fietsen nóg leuker.


Bjorn is de trotse eigenaar van deze Tout Terrain Tanami in de kleur: ‘British racing green’.


De fietsen van Santos zien er zelden hetzelfde uit en dat vinden we leuk. Deze Travelmaster 3+ van Hans is weer een mooi voorbeeld van creatief vormgeven.


Deze Santos Double Travel is én blijft een bijzondere fiets. Een loeistijf frame zorgt voor een zeer stabiel rijgedrag. Jacqueline en Harry: dat wordt genieten 🙂


Leuke foto Peter!
We kregen dit mooie plaatje per email. Zo te zien is hij blij met zijn Santos Travel Lite.


Soms vergeten we een foto te maken wanneer klanten langskomen. Gelukkig krijgen we dan vaak alsnog een foto. Deze zijn meestal onderweg gemaakt en daarom des te leuker! Jelly en Wim stuurden ons bijvoorbeeld deze mooie foto’s uit Limburg. Op hun nieuwe Gaastra Fyts met Rohloff en riemaandrijving.Loes stuurde ons een foto van haar Tout Terrain Tanami. Loes ontdekte dat de drager van deze fiets ook zeer gemakkelijk baguettes kan vervoeren. Ideaal 🙂


Marco is de nieuwe eigenaar van deze Tout Terrain Amber Road. Deze ‘special’ hebben we in samenwerking met Tout Terrain samengesteld. Een dijk van een fiets voor een zéér scherpe prijs.


Mogen wij aan u voorstellen: Martijn met zijn nieuwe Koga WTS in de kleur mat zwart. Een fiets volgestopt met mooie en duurzame onderdelen.


Karin en Hans kwamen hun nieuwe Koga WTS ophalen. Allebei een nieuwe fiets 🙂
Technische details: Kleuren: Pine Green en Midnight Blue, Rohloffnaaf, riemaandrijving en SON dynamo)


Marije kwam haar Koga GTS ophalen. GTS staat voor Grand Tourer Signature. Een heerlijke lichtgewicht tourfiets in je favoriete kleur. Dit is de kleur Koga zilver.


Hanneke haar avontuur begint nu écht. Volgend jaar gaat ze een jaar in Zuid Amerika fietsen. Met deze Santos Travel Lite gaat dat vast heerlijk soepeltjes. Alvast veel plezier met de voorbereidingen!


Diana en Toon hebben elk hun eigen unieke Koga Signature samengesteld. Veel plezier ermee!


Cora straalt! (of is dat het heerlijke Amsterdamse zonnetje?)
Ze kwam haar Santos Travel Lite ophalen. Genoeg reden om blij van te worden 🙂


Marije fietst al jaren op een racefiets en heeft nu zichzelf deze Santos Travelmaster 2.8 kado gedaan om te gaan touren. Leuk kadootje Marije 😉


Maarten zijn avontuur staat op het punt te beginnen. Hij moet nog twee maanden werken en vliegt daarna met deze Koga World Traveller naar de Verenigde Staten voor de reis van zijn leven.


Gio heeft zichzelf deze idworx Easy Rohler kado gedaan. Het was geen impuls aankoop maar een weldoordachte aankoop waar (volgens hemzelf) een proces van 30 jaar voor nodig was. Prachtig!


Ron kwam zijn glanzend zwarte Santos Travel Lite ophalen in de Jordaan.


Suzanne haalde op een heerlijk zonnige dag haar nieuwe fiets op: een idworx Easy Rohler


Robert is blij met zijn idworx Easy Rohler.


Virinie heeft haar keuze laten vallen op de Worldtraveller signature van Koga (beter bekend als de WTS).


Karin is de trotse eigenaar van deze titanium Van Nicholas Amazon.


Soms lukt het niet om een foto voor de winkel te maken. Daarom is het des te leuker dat we dan alsnog een foto van de klant ontvangen. Deze kregen we van Loes binnen.


Egbert kwam zijn nieuwe Santos Travelmaster ophalen in de Jordaan.


Amaranta kwam haar nieuwe idworx Opinion ophalen tijdens een heerlijk zonnetje. Perfect moment om een lekker stuk te fietsen. Veel plezier ermee!


Arjan maakte slim gebruik van de actie van Tout Terrain. Een nieuwe fiets mét een gratis tassenset van Ortlieb.
Klassieke win-win situatie.


Thumbs up for deze Tout Terrain Amber Road!
Carla is blij 🙂


Wijnand heeft een Santos Travelmaster 3+ geheel volgens zijn wensen samengesteld.


Naast deze Gaastra fyts 4.14 van Jan-Peter is ook het verkeersbord links in beeld de moeite waard volgens ons 😉


Piet is gek op fietsen en heeft zichzelf deze Koga WTS kado gedaan. Grote kans dat het fietsen nu nóg leuker gaat worden.


Ziehier de vooruitgang van de fiets. Links in beeld de oude fiets van Eric en rechts de nieuwe fiets van Lambert: de idworx Opinion. Het bewijs dat de techniek niet stil staat.


Deze idworx Easy Rohler is Annemarie haar nieuwe fiets. Ze kwam de fiets ophalen in een lekker zonnetje.


Anouk heeft een zichzelf voor het eerst een échte fiets kado gedaan. Met deze Santos Travelmaster 2.6 kan je werkelijk alle kanten op.


Voor wie denkt dat idworx alleen maar zwarte fietsen maakt: zeker niet. Frank heeft een witte variant. Wat ook kan is: groen, oranje, titanium of shiraz rood.


Deze idworx Easy Rohler is van Ed. Deze beroemde vakantiefiets blijft ontzettend populair.


Santos heeft nieuwe kleuren en Truida heeft dankbaar gebruik van gemaakt. Deze Travel Lite geheel volgens haar wensen samengesteld.


Marc lijkt in zijn nopjes met zijn nieuwe fiets: een Tout Terrain Tanami. Dankzij de Rohloff en riemaandrijving hoeft hij zich weinig zorgen te maken over onderhoud.


Cor en Eelke kwamen vanuit Friesland afgereisd om hun nieuwe Koga WTS op te halen. De eerste reis van de mannen gaat naar Barcelona. Goede reis!


Floor en Bart zijn de nieuwe eigenaars geworden van 2x een Santos Travelmaster 2.8. Alleen waar is Bart? …….


12 jaar geleden kwam Dieuwke ook al bij ons een fiets kopen. Toen een stalen Snel met derailleur, nu is het een aluminium idworx geworden met Rohloff en riem.


Frouke en Kiran nemen deze Tout Terrain ‘specials’ mee naar Vietnam voor een lange fietsreis terug naar Nederland. Veel plezier samen!


Er komen vele mooie (gekleurde) fietsen voorbij in onze winkel maar deze springt er toch echt uit. Deze Tout Terrain is een lust voor het oog. Francis is er blij mee.


Mark zijn oog is gevallen op de idworx BLT-E. Deze elektrische fiets rijdt werkelijk heerlijk. Een aanrader om een proefrit op te maken voor iedereen die een elektrische fiets overweegt.


Deze nieuwe Koga Grandtourer in de kleur ‘Vintage blauw’ is Annemarijke haar nieuwe fiets.


Marjoeke en Hans zijn de trotse nieuwe eigenaren van dit mooie setje fietsen: 2x een idworx Opinion.


Chris staat klaar om zijn nieuwe Santos mee te nemen. Deze ‘Funky Orange’ Travelmaster 3+ met Pinion is een vrolijke verschijning 🙂


Merlijn heeft gekozen voor een Koga World Traveller Signature oftewel de beroemde WTS. De beste fiets die Koga ooit gemaakt heeft.


Mag ik aan u voorstellen: Guus én zijn nieuwe fiets: een idworx Opinion.


Benjamin en Fleur zijn klaar voor het grote avontuur. Met deze twee idworx BLT-E is vrijwel alles mogelijk. Mooie reis toegewenst.


Kijk daar hebben we Fleur!


Loes laat mooi zien hoe de Ortlieb fietstassen reflecteren óók overdag 🙂 Daarnaast showt ze ook natuurlijk haar nieuwe fiets: een Tout Terrain Tanami met Rohloff en riem.


Donald en Carrie zijn de nieuwe eigenaren van twee Koga Grandtourer fietsen.


Donald en Carrie zijn de nieuwe eigenaren van twee Koga Grandtourer fietsen.


Dat de nieuwe elektrische Koga World Traveller een ‘head turner’ is mag bij deze duidelijk zijn!
We hopen dat Sergy alle (vrouwelijke) aandacht aankan 😉


Marijke toont trots haar nieuwe fiets voor de winkel.


Santos maakt vele modellen maar echte klassiekers blijven altijd in de mode. Deze Travelmaster 2.8 gaat met Alfons mee naar huis.


In ‘down under’ hebben ze het fietsen ook helemaal ontdekt zo lijkt het…..
Dave kwam bij ons een Santos Travelmaster 2.6 ophalen.
Cheers bro!


We zijn vereerd met internationale klanten. Alex komt uit Australië en neemt een Tout Terrain Tanami mee naar huis. Mooi souvenir 🙂


Dorine toont met trots haar nieuwe Tout Terrain Tanami.


Wanda met haar nieuwe Santos Travelmaster Mixte!


Jan Willem met zijn vintage blue Koga.


Paula voor de winkel met haar gloednieuwe Santos Travelmaster!


Twee nieuwe Gaastra’s voor Jelly en Wim!


Annemarie met haar nieuwe Gaastra Fyts.


Mirko met zijn Tout Terrain Amber Road.


Ingrid en Ruud zijn klaar om heerlijk te touren op twee gloednieuwe Koga GrandTourers. Mooie kilometers toegewenst!


Maurice, coole fiets!
Een beetje verscholen achter rode tassen, lange benen en shirts waar je vrolijk van wordt staat de Tout Terrain Tanami Xplore.
Deze stalen fiets is uitgerust met een ingelaste drager, Pinion versnellingsbak, riemaandrijving, schijfremmen en SON verlichting.
Gewoon een dijk van een fiets dus.


De beroemde idworx Easy Rohler. In heren én mixed frame uitvoering verkrijgbaar. Standaard met o.a. Rohloff en SON. Maaike is de nieuwe eigenaresse van deze wereldfiets.


Santos heeft sinds kort het kleurenpalet aangepast. Nu zijn alle kleuren ook in een mat-variant verkrijgbaar. Hier zie je een mooi voorbeeld van ‘funky orange’. Hier worden we blij van Loes!


Deze fiets was (zoals verwacht) heel snel uitverkocht. Op zich logisch want deze Koga heeft hetzelfde frame als de WTS én het mooie SLX derailleur systeem. Betaalbaar en heel degelijk. Jacobien is een van de gelukkige eigenaars.
ps: vanaf oktober 2018 is deze fiets weer leverbaar.


Tim kwam zijn nieuwe fiets ophalen en was blij 🙂
Hij heeft een Koga WTS samengesteld met o.a. SON verlichting, Rohloffnaaf en riemaandrijving.


Anke heeft gekozen voor een heerlijke tourfiets: de Koga GrandRoute.


Thumbs up!
Alex heeft een van de eerste Koga E-WTS fietsen in zijn bezit. Deze elektrische fiets zit BOMvol met high-end onderdelen. Voorbeeld: de elektrische Rohloff schakelaar neemt automatisch iets kracht terug waardoor je altijd lekker kunt doortrappen. Geniaal 🙂


Wat is er beter dan 1 idworx titanium Opinion?
2!
Eric en Rimkje hebben zichzelf twee prachtige fietsen kado gedaan.


Andel zijn nieuwe Koga WTS heeft naast top onderdelen ook een erg stijlvolle afwerking. De Bio-kurk handvatten van Ergon en het bruine Brooks cambium zadel maken het helemaal af. Plaatje 🙂


Melisse heeft een Santos Travelmaster 2.6 uitgezocht. Een fiets voor élk denkbaar terrein.


Toen een fietsvakantie op een tandem bijna Louise en Neville hun huwelijk kostte werd het tijd voor elke een eigen fiets. Ze wonen in Australië en na een Google zoekactie kwamen ze bij ons terecht. Ze kozen uiteindelijk beide voor een idworx BLT extreme spec. Klaar voor het grote avontuur!


Truus en Jan hebben gekozen voor een Koga WTS in twee nieuwe kleuren die Koga dit jaar aanbiedt. Weer eens wat anders dan mat zwart 😉


Klary haar nieuwe fiets is een Koga WTS geworden in de kleur ‘Shiny silver’.


Miriam heeft gekozen voor de Koga Worldtraveller. Deze fiets heeft de vertrouwde derailleur en is standaard heel compleet.


Niet iedereen wil een riemaandrijving. Marc heeft gekozen voor een Santos Travelmaster 2.8 met de vertrouwde ketting. Leuk detail: de gouden kleur dankt de ketting dankzij de Titanium-Nitride laag.


Jeannette heeft deze Santos 4.29 geheel naar eigen wens samengesteld. Alles is perfect op elkaar afgesteld qua kleur.


Jeroen is erg blij met zijn Santos elektrische Travelmaster 2.9


Bert wilde een oerdegelijke fiets voor woon-werkverkeer én vakantie. Deze Koga World Traveller is hiervoor perfect. Het frame is hetzelfde uit de Signature serie en de onderdelen gewoon top. Veel plezier ermee Bert!


Sommige mensen hebben het allemaal! 🙂
Mirjam is daar een van. Deze electrische BLT van idworx is super compleet. Opstappen en genieten maar!


Er gaat niks boven Groningen! (na Amsterdam).
We zien een trend ontstaan van klanten uit Groningen die bij ons een fiets komen kopen. Linda heeft overnacht in de gastenkamer en is klaar voor vertrek naar het hoge noorden.


Wiebe oogt ontspannen. Logisch, want hij heeft zojuist zijn nieuwe Koga Worldtraveller opgehaald. Dijk van een fiets!


Blik op de horizon en op naar een nieuw avontuur. Dat is het gevoel wat we krijgen van deze foto. Mirjam is in ieder geval blij met haar Santos Travelmaster.


Tussen al deze fietsen is de mooiste er gemakkelijk uit te vissen. De Koga Grandtourer van Aart is gebouwd om héél veel te touren. Veel plezier ermee Aart.


Tout Terrain maakt hoogwaardige stalen vakantiefietsen. Marcel heeft zijn Amber Road uitgerust met een Rohloffnaaf en riemaandrijving. Oerdegelijke fiets.


Peter zijn keuze is gevallen op een Santos Travel Lite. Deze is standaard uitgerust met Rohloff, riem en Firm-tech remmen.


Deze Koga Worldtraveller is zeer compleet met Rohloff, riemaandrijving, leren Brooks zadel en de Koga/Ortlieb tassenset. Goede keus Rob!


Sinds er ook een riem op de Gaastra Fyts 4.14 past is deze fiets nóg populairder geworden. Ook Sander heeft voor deze comfortabele reisfiets gekozen.


Jelle zijn Santos Travelmaster 3+ is een van de eerste met een matte lak. Vanaf dit jaar zijn de Santos kleuren ook in een matte variant verkrijgbaar. Nog meer keuze……


Marie Louise heeft nu nog een blessure maar kan daarna meteen op haar nieuwe Santos Travelmaster springen. Beterschap!


In een heerlijk voorjaarszonnetje kwam Jeremy zijn nieuwe idworx fiets ophalen. Heerlijk weer, heerlijke fiets.


Bij Koga kan je vanaf begin dit jaar kiezen voor een nog groter kleurenpalet. Aldo koos voor de kleur: Vintage blauw. Staat deze Grand Tourer erg goed moeten we zeggen.


Birgit en Jan zijn de trotse eigenaren van deze idworx Easy Rohlers. Ze lijken identiek maar geloof ons: in het zonlicht glanst de fiets van Birgit spectaculair dieprood op. Een optie bij idworx: Shiraz rood.


Ligt het aan Peter en Brenda, de fietsen of dan toch de fotograaf…..? Dit is gewoon een TOP foto! 🙂


Bepakt en bezakt verlaat Douwe onze winkel in de Jordaan. Hij en zijn idworx All Rohler zijn een mooi koppel.


Ietje is klaar voor vertrek met haar nieuwe fiets: Koga WTS in de kleur Kalahari Gold


Rutger zijn nieuwe Koga WTS heeft wel wat weg van de Batmobile: snel, zwart en onwijs cool 😉


Margot haar ideale vakantiefiets is een Santos Travelmaster 2.6 met Rohloff versnellingssysteem. Veel plezier ermee Margot!


Marjan heeft een Tout Terrain fiets gekozen. Het model: de Metropolitan in de prachtige kleur: British racing green.


Hazel is klaar voor het grote avontuur samen met haar Santos Travelmaster 3+


De naam zegt het al: idworx All Rohler. Een fiets waarmee je óveral uit de voeten kan. Gert Jan heeft hem extra licht laten uitvoeren voor een razendsnelle fiets.


Renske heeft haar Santos Travelmaster laten spuiten in de populaire kleur Ice-Green.


Het Duitse merk Tout Terrain maakt hoogwaardige stalen vakantiefietsen. Deze special is zeer compleet en zeer scherp geprijsd. Willem is er blij mee.


Mag ik aan u voorstellen: Maarten samen met zijn nieuwe fiets: een Gaastra Fyts 4.14 Mooie combinatie wat ons betreft.


Ruwalt is klaar voor vertrek met zijn nieuwe fiets: een Santos Travelmaster 2.9


Deze custom Tout Terrain Tanami heeft Kyle in zijn lievelingskleur laten spuiten.


Ismael zijn Santos ziet er gelikt uit met op elkaar afgestemde kleuren.


Dit is Paul met zijn nieuwe Koga World Traveller.


Peter zijn custom Santos is de Travel Lite met Rohloff, riem en SON verlichting. Plaatje 🙂


Teun heeft één van de Koga specials gekocht. Het wereldberoemde WTS frame maar nu met derailleur.


Martin is klaar voor het grote avontuur met deze Koga World Traveller.


Frank rijdt vanaf heden rond op deze idworx Easy Rohler.


Zoveel mensen zoveel wensen 🙂 Stefanie en Rutger hebben beide een nieuwe fiets. Zij een Tout Terrain Tanami, hij een Santos Travelmaster.


Koen en Sabine zijn de nieuwe eigenaren van deze Santos alleskunners. Goede reis!


Maaike met haar nieuwe fiets: een idworx Easy Rohler


Edith heeft zichzelf een Koga WTS kado gedaan. Met Rohloff, riem en SON verlichting blijft er nog weinig te wensen over…..


Je hoeft geen fortuin uit te geven voor een goede vakantiefiets. Dat bewijst Mark met zijn keuze: een Santos Travelmaster 2.8


Pieter is klaar voor het grote avontuur met deze idworx All Rohler. Met schijfremmen, Rohloff versnellingsnaaf, riem en brede banden is vrijwel alles mogelijk 🙂


Deze Santos Travelmaster 3+ krijgt in een kleine framemaat een karakteristieke vorm. Nienke heeft deze fiets geheel naar haar wensen samengesteld.


Deze Tout Terrain vakantiefiets heeft een heerlijk fris lentekleurtje. De trotse eigenaresse is Francoise.


Heleen en Jos kwamen in een heerlijk voorjaarszonnetje hun nieuwe Koga World Traveller Signature fietsen ophalen.


Rein is de trotse eigenaar van deze elektrische Santos Travelmaster. Vanaf heden wordt touren op de fiets wel erg comfortabel.


Wilna heeft zichzelf een mooi kado gedaan: een idworx Easy Rohler met Rohloff en riem.


Gary en Mary kwamen vanuit Fairbanks Alaska naar Amsterdam om twee Santos fietsen te kopen. In eerste instantie schrokken ze van het drukke Amsterdam maar de volgende dag kwamen ze met een grote glimlach terug in de Jordaan. Hun plan: 6 weken door Europa fietsen en daarna mét fietsen in het vliegtuig terug naar de USA.


De lente komt eraan! Zonder jas kwam Nicholas zijn Santos Travelmaster 2.8 ophalen. Oerdegelijke fiets voor een scherpe prijs.


Net buiten beeld: een idworx Easy Rohler.
Vol in beeld: een gelukkige klant genaamd Hans. 🙂


Jan Willem staat klaar voor vertrek. Met deze Koga WTS kan je overal ter wereld goed uit de voeten.


Deze Tout Terrain Special is een mooi voorbeeld van geweldige kwaliteit voor een geweldige prijs. Van deze special hebben we een kleine voorraad in ons magazijn. Dan kan je lekker snel de weg op!


Hans is erg blij met zijn Koga WTS. Hij neemt hem deze zomer mee naar Zwitserland voor een mooie tocht.


Er zijn vele soorten en maten fietsen. Ook idworx heeft een divers aanbod. Zo heeft Ronald voor deze All Rohler gekozen. Een fiets met Rohloff én schijfremmen.


Marco oogt ontspannen en dat is te verklaren. Hij is de trotse eigenaar van een idworx Off Rohler. Gewoon een dijk van een fiets!


Anna staat al klaar voor vertrek op haar idworx Easy Rohler.


Dit is de nieuwe fiets van Jan: een Koga World Traveller Signature.


Tijdens een forse wind kwam Annemarie haar nieuwe fiets halen. Deze idworx BLT electrisch is uitgerust met de Neodrive motor in het achterwiel. Nooit meer tegen de wind fietsen dus…..


Caroline kwam haar idworx Easy Rohler ophalen bij de Vakantiefietser.


Santos maakt ook hele grote en toch stevige frames. Dit is bijvoorbeeld framemaat 70. Mark heeft oog voor details. Zelfs het Santos logo heeft een gele twist.


Over details gesproken: Jossie haar fiets past perfect bij haar tassenset van Ortlieb. Deze Santos Travel Lite is een lust voor het oog.


Ad lijkt erg blij met zijn idworx Off Rohler. Heerlijke fiets!


Tim en Djinn fietsen binnenkort naar Sri Lanka. Ze doen dit op twee nieuwe fietsen: Tout Terrain Amber Road en de Tout Terrain Metropolitan. Goede reis!


Wat is leuker dan een nieuwe fiets? 2 nieuwe fietsen! Jeanet en Jaap zijn de trotse nieuwe eigenaars van deze Santos Travelmasters.


Jeannete en Ruud tonen trots hun nieuwe Tout Terrain Tanami fietsen. Plaatje!


Kijk: alweer een leuke fiets! Natasja stelde deze Santos Travelmaster 2.6 samen bij de Vakantiefietser.


Net voor sluitingstijd kwam Gerlinde haar Santos Travel Lite met rode details ophalen.


Iris kwam tijdens een flinke wind haar nieuwe Santos ophalen.


Jaap met zijn nieuwe Koga Signature World Traveller.


Ellen heeft geen gewone idworx maar eentje in glimmend oranje. 🙂


Wytske haar knalrode Santos is een flitsende verschijning!


Joost met zijn nieuwe idworx Easy Rohler.


Frank is de eigenaar van de eerste idworx Easy Rohler die in 2018 de winkel verlaat. Veel plezier ermee Frank!


Arjan kwam tijdens een koude dag zijn Tout Terrain Amber Road ophalen.


Roel zijn nieuwe fiets is een Tout Terrain geworden. Deze Tanami is klaar voor elk soort reis.


Kitty is de trotse eigenaar van deze idworx Power Rohler. Gegarandeerd lekker touren dus!

Deel deze pagina met anderen

5 reacties op “Gelukkige klanten 2018”

 1. Mirjam Maalman

  Hallo Eric & collega’s,

  Ik ben op zoek naar het enqueteformulier, maar kan ‘m op de site niet vinden. In de winkel heb ik deze niet gehad voor zover wij ons kunnen herinneren.

  Zou deze aan mij gemaild kunnen worden? Want ik ben zo blij met mijn fiets, dat ik graag iets invul!

  groetjes uit Brabant
  Mirjam

 2. cocky

  de Vakantiefietser is een geweldige fietswinkel!
  -je krijgt prima uitgebreide voorlichting
  -je kiest daardoor de fiets die echt bij je past
  -je kan altijd alles vragen
  -er zijn veel goede accessoires in de winkel
  -en? humor, goede sfeer in de winkel

 3. Toon en Diana

  Goedemiddag allen,

  Yes; wij zijn onze mooie Koga fietskes aan het inrijden:)

  vraagje
  hoe wordt je lid “van de site Vrienden van Eric” of zijn wij dat nu automatisch al?
  ps ik kan deze vrienden van….site ook zo gauw niet terugvinden?

  wij zouden ook graag dat form. willen invullen voor de loting 2018 ( gratis fiets:)) kunnen jullie dit ook doorsturen?
  bedankt alvast groetjes ut Middelaar Toon en Diana