Gelukkige klanten 2014 (2)

In 2012 en 2013 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op. Hier kun je de foto’s van de eerste helft van 2014 zien.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons in 2013 ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid.

Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!Andre gaat vanaf nu met zijn Van Nicholas Pioneer naar zijn werk.Joke met haar Travel Lite: “Wat is hij licht.Hans met een mooie klassiek stalen Gaastra Fyts.Kees met een Santos Travelmaster 2.9 met R&R&SAnita met een mooie Easy Rohler Lady met riem.Rob met een leuke oranje Santos Travel Lite met R&R&S.Jacque en John komen deze zomer uit Utah om hun fietsen op te halen.
Deze foto vonden we zo leuk, dat we hem alvast op de site zetten.Refael is uit Tel Aviv gekomen om zijn nieuwe fiets op te halen.
En die is mooier dan hij zich had voorgesteld.Paula is al geweest voor de eerste beurt van haar mooie blauwe Santos.Robben en Machiel gaan een dik half jaar naar Zuid-Amerika.Ted twijfelde en koos voor een idwrorx, zo te zien is hij erg blij.Joost kijkt uit naar de rit naar werk.Jill en Aart-Jan gaan 3, ja echt waar, 3 jaar fietsen!


Deel deze pagina met anderen