Gelukkige klanten 2015 (2)

In 2012 en 2013 en 2014 en de eerste maanden van 2015 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid.

Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!

Wim is trots op z'n blauwe Santos.

Wim is trots op z’n blauwe Santos.

John met z'n nieuwe zwarte Santos met rode details.

John met z’n nieuwe zwarte Santos met rode details.

Karin's vriend rijdt op een gele Santos, maar Karin zelf koos toch voor deze zwarte Koga.

Karin’s vriend rijdt op een gele Santos, maar Karin zelf koos toch voor deze zwarte Koga.

Marielle helemaal in stijl met de kleur van haar prachtige Easyroller!

Marielle helemaal in stijl met de kleur van haar prachtige Easyroller!

Herma straalt met haar nieuwe Santos 2.9

Herma straalt met haar nieuwe Santos 2.9

Bernd is super trots op z'n nieuwe Koga

Bernd is super trots op z’n nieuwe Koga

Dirk en Linda met hun twee travelmasters.

Dirk en Linda met hun twee travelmasters.

Noel en Miroda uit Zuid Afrika zijn trots op hun twee prachtige nieuwe Van Nicholas Pioneers.

Noel en Miroda uit Zuid Afrika zijn trots op hun twee prachtige nieuwe Van Nicholas Pioneers.

Edith en Harry met hun Travelmasters met Rohloff én riem

Edith en Harry met hun Travelmasters met Rohloff én riem

Helemaal uit Turkije naar Nederland gekomen om hun fiets op te halen

Helemaal uit Turkije naar Nederland gekomen om hun fiets op te halen

Nienke met haar Worldtraveller

Nienke met haar Worldtraveller


On a weekend trip to Amsterdam Christopher's wife took him to the Koga shop and urged him to buy this great bike. Christopher thinks that she wants one herself and if he is really enthusiastic, she will get one too.

On a weekend trip to Amsterdam Christopher’s wife took him to the Koga shop and urged him to buy this great bike. Christopher thinks that she wants one herself and if he is really enthusiastic, she will get one too.


santos-travelmaster-29-klant-alphonsenanita-pinion-riem

Alphons en Anita hebben afscheid genomen van hun stalen Vittorio en hebben gekozen voor een Santos Travelmaster 2.9 met Pinion en riem.


santos-travelmaster-29-klant-eckhard-rohloff-riem

Eckhard woont en werkt in Angola en kwam op een zondagochtend zijn Santos Travelmaster 2.9 met Rohloff en riem ophalen.


koga-signature-klant-zephalindeenwouter

Wouter en Zephalinde zijn erg gelukkig met hun Koga’s Signature. Wouter heeft na een lange fietsdag in IJsland aan de voet van de vulkaan Zephalinde ten huwelijk gevraagd. Nou mooier kan bijna niet!


Voor-bij-gelukkige-klanten
Voor-bij-gelukkige-klanten2
Ook deze klanten zijn heel blij met de fietsen die ze bij ons gekocht hebben. Vanaf hun vakantieadres stuurden ze ons deze leuke ansichtkaarten.“Dankzij de snelle en goede service van De Vakantiefietser heb ik eergisteren samen met mijn Santos Rome bereikt.
Saluti, Sabine”Dag Eric,

Wij zijn al weer een paar weken terug van onze fietsvakantie vanaf Driel via Praag naar Magdeburg.
Totaal 1850 km. De Koga’s hebben het uitstekend gedaan!!

groeten van Marc en AstridHoi Eric en team,

Net teruggekomen van mijn eerste echte 8 daagse fietsvakantie ervaring in Engeland.
Het was een prachtige ervaring. De Almotion banden hebben zich inderdaad prima gehouden ook al was het was het onverharde soms heel slecht. De Rohloff is inmiddels wel ingereden 1 t/m 14 goed gebruikt. Onderweg veel bewondering voor deze perfecte fiets. Dank hiervoor.

Met vriendelijk groet,

TedBruce met zijn prachtige titanium Van Nicolas Amazon fiets.Ook Raymond kocht een prachtige titanium fiets. De Van Nicolas Pioneer werd het voor hem.Vera met haar Surly long haul Trucker. Met Rohloff!Michael met z’n nieuwe Koga Traveller.Alan met z’n mooie nieuwe KogaWegens het slechte weer zetten we Yolande niet buiten maar binnen op de foto met haar nieuwe fiets.Alexander en Irma met hun prachtige witte Idworx fietsen met PinionAlle uit Belarus wilde een Santos Travel Lite met ons Amsterdam-ontwerpMaurits met zijn idworx Easy Rohler.Paul en Annelies. Beiden met een idworx Easy Rohler. Deze fietsen zijn bijna uitverkocht voor dit jaar. We hebben nog een paar en dan komen de 2016 modellen er al weer aan. (die niet zo veel anders zullen zijn)Hanneke heeft afscheid genomen van haar idworx Easy Transport en is letterlijk overgestapt op een idworx Power Rohler.Wouter met zijn Santos 4.29 met Rohloff en riem. Wouter wilde er een met derailleur, maar ja wij wisten niet dat de derailleur versie van de 4.29 niet stijf genoeg was om bagage mee te zeulen. Het Rohloff frame dus wel.
Dus toen wij de derailleurfiets met bagage dragers bestelden bij Santos lieten zij weten dat dat niet kon. Tja, wisten wij veel. Dus zijn wij Wouter maar wat tegemoet gekomen.Jacques met een idworx Easy Rohler Tavel.Pieter met zijn Koga Worldtraveller 26. Jammer dat Koga hem niet meer maakt, maar wij hebben nog een paar van deze wereldfietsen!Harry op een mooie klassieke Gaastra Fyts 4.14Netty met haar Santos Travel Lite. Mooier kunnen wij hem niet makenFrans en Annemarie hebben een overstap gemaakt van een Santos tandem naar de Santo Travel Lite met Pinion en tde Go-Swiss motor.Lyda met een Santos Travelmaster mixte.Thijs met een Santos Travelmaster 2.8 met R&R.Reinder met een idworx Easy Rohler Travel in de mooiste kleur die er bestaat; shiraz rood.Gerard met een Santos Travelmaster 2.8 met alls erop en eraan.Martin met een Koga Signature Traveller.Joke met een idworx Easy Rohler Lady.De fiets van het jaar wat mij betreft! Kijk eens naar het mooie kleurontwerp! Dat kan alleen maar bij Francois met zijn Santos en in dit geval een Travel Lite met R&R&S.Hein met een idworx Easy RohlerFarid woont in Canada en Singapore en heeft deze bijzondere Santos Travelmaster 2.6 laten bouwen. Het is een fiets die niet bestaat want er zit een Pinion op.
Alleen jammer dat er een verende voorvork op zit.
Peter gaf ons iets te veel eer door vooraf te melden dat hij waarschijnlijk een fiets gaat kopen bij volgens hem misschien wel de beste fietsennwinkel van Nederland. Dus hij reisde af naar het noorden en kocht de idworx oPinion.Jan met zijn Santos Travelmaster 2.8.Cathelijne met haar Koga TravellerJan met zijn Santos Travelmaster 2.8.De Zweedse Elise stuurde een leuke foto. Zij fietste van Luxembourg naar de Franse zuidkust. Zij schrijft: “Geen fietspech! Dank je voor de goede voorbereiding!”Roland en Diane hadden mazzel. Kijk eens wat een mooie Santos tandem.Lena kwam een paar maanden geleden van Zweden naar Amsterdam om haar Koga Signature WT29 te bestellen. Begin juli is ze vanuit Zweden vertrokken op haar oude Koga Globetaveller. Die heeft ze hier geparkeerd en is verder met haar wereldreis gegaan op haar nieuwe Koga.Adriaan met zijn Santos Travelmaster 2.8 met R&R&SSonja met haar leuke oranje Santos Travel Lite.Ruud en Bas, vader en zoon, met hun idworx Easy Rohlers.Tim en Heike met hun Santos Special. Sneller kunnen wij niet leveren.Dennis en Helma op de Santos Travelmaster 2.9, ook wel de Kameel genoemd. En een smaakvolle kleurencombinatie.Henk met zijn Koga Traveller. Een van de laatste Travellers van dit jaar.Karin met haar Santos Travel Lite lady met R&R&S. Het mooiste damesframe dat er is.Daniel heeft maar liefst vier maanden moeten wachten op zijn grote Koga Traveller. Ik vind het bijzonder dat klanten zo veel geduld kunnen hebben.Henk met zijn Koga Traveller.Ruben met zijn Santos Travelmaster 2.8.Anton met zijn Santos Travelmaster 2.8.Ugur kwam uit Istanbul gevlogen met zijn vriendin. Hij gaat terug op zijn Koga WT26, zij vliegt terug.Erick met zijn Santos Travelmaster 2.8


Niet iedereen wil op de foto. Rob kwam binnen, bekeek goedkeurend zijn idworx Easy Rohler en zei: “Mijn chauffeur komt zo de fiets halen.”
Maar ook zijn chauffeur wilde niet op de foto.Marianne uit Denemarken met haar Koga Signature.Walter dolgelukkig met zijn Santos Travelmaster 2.8. En kijk een naar die kleurcombinatie. Erg smaakvol.Heleen die heeft smaak. Alles klopt gewoon. De kleur van haar Santos Travel Lite, de kleur van de letters, de kleur van haar sokken en ga maar zo door.
Gelukkig is niet iedereen zo saai als dat ik ben.Age met zijn klassieke Gaastra 4.14.Peter zijn Easy Rohler was gestolen en daarom heb ik hem twee maanden mijn Koga Signature uitgeleend.
De ‘ophaalfoto’ is om een of andere reden mislukt, maar hij stuurde wel de week ervoor dit leuke kaartje.Tamarah met haar Santos Travelmaster 2.8 in een leuk kleurtje!Jeremy met Koga Signature.Paul rijdt meteen naar zijn huis bij Eindhoven op zijn superstrakke titanium Van Nicholas YukonHubert met een prachtige Santos.Gijs:”Hij is écht mooi”. En gelijk heeft hij met zijn titanium Van Nicholas.Robert uit de VS met zijn idworx All Rohler in onze nationale kleur:-) Hij kwam hier op zijn lichtgewicht fiets, tot ik hem deze meegaf om uit te proberen.Jos. Apetrots op zijn idworx Easy Rohler.Bert met zijn Van Nicholas Pioneer. Met dank aan Ralph voor de supersnelle levering!Raul en Maria uit Madrid. Dolgelukkig met hun Koga’s WT26 (jammer dat hij er toch uit gaat) en ze komen hier nog naartoe fietsen!Eerst kocht Jan zijn Santos en daarna volgde Hanneke. Uit de op-een-na-leukste stad van Nederland. En dat is, echt waar, Rotterdam.Gijsbert met zijn Santos Travel Lite.Gerda op een idworx Easy Rohler en Maurik op een Koga WT29.
Bijzonder dat klanten helemaal uit Groningen komen. Zoals een andere Groningse klant uitlegde: “Voor een Groninger is Amsterdam minder ver weg dan Groningen voor een Amsterdammer.”Yes, Georgette en Peter hebben het gehaald! Een keer raden waar dit is:-)Marc en Astrid uit Edinburgh met hun Santossen.Aafke met haar Santos Travelmaster.Hans met zijn Santos Travelmaster met R&R&S.Han met zijn Koga WT29. Tja voor mijn collega’s is ons fototoestel met die knopjes maar wat lastig. Ik plak ze wel vast, want deze foto was wel héél erg donker. Gelukkig hebben wij photoshop.Josh uit Australië heeft een Koga WT29. Dit is een vakantiekiekje.Peter met zijn Santos Travelmaster 2.8.Marc en Simone (met Simones fiets, maar zonder Simone) gaan met hun vier kinderen fietsen. Wow wat een avontuur!Gerrit met zijn idworx All Rohler.Peter gaat op zijn nieuwe Santos Travel Lite naar Rome.Mijn favoriet van het moment; de Santos 4.29. Anton is de gelukkige.Voor de snelle ritjes heeft Iwan een Santos Race Lite erbij genomen. Een Santos vakantiefiets had hij al.Stephen uit Nieuw Zeeland gaat niet naar huis fietsen, hij gaat in Europa fietsen en hele mooie foto’s maken.
Kijk maar: walkaboutphotosEn Bart, je raad het al, ook met een Worldtraveller 29.Scott uit Carolina, de Verenigde Staten, met een hele mooie Worldtraveller 29.Jordy en een hele mooie Worldtraveller 29.
hij mailde nog even: “Mooie rit gemaakt met goed weer erbij (wind in de rug en een paar verdwaalde druppels). Wel besloten om in Lelystad op de trein te stappen, fietsen met bepakking is even wennen 😉
In Assen aangekomen de tellerstand aangevuld tot honderd kilometer. Love my new bike! =D”Tiemen heeft zijn huis verkocht en maakt zich klaar om een lange reis te maken. Zijn nieuwe Santos is stap 1.Hans gaat zoals het hoort op de fiets naar huis, ook al woont hij in Londen. Hij mailde nog:

“Dank jullie wel voor de service, thee en koffie tijdens het ophalen van de fiets afgelopen zaterdag.

De eerste 170 km op de Van Nicholas Amazon zitten erop en erg happy!
Fiets ik voor het eerst in meer dan een jaar weer eens in Nederland, dan is het met windkracht 5 uit W/ZW langs de kust van Amsterdam naar Hoek van Holland.
Een Engelse heuvel (en in de rest van de wereld) heeft in ieder geval nog een top, waarna je weer kunt afdalen. Wind tegen aan de kust, is gewoon 90 km wind tegen.
Zondagochtend vanuit de nachtboot in Harwich door de regen en weer windkracht 4-5 W/ZW richting Londen gereden (Inderdaad, dat is ten ZW van Harwich…).
Maar na 70km kwam er een nieuw buienfront en vond ik het bij Witham wel mooi geweest en verder met de trein. Maar met die riem hoef ik geen ketting meer te smeren!”


Kees en Gerrie met hun Koga’s.Casper en Tycho gaan samen op reis. Als een van de twee zijn eindexamen haalt.Ik ben altijd zeer vereerd met klanten die van ver komen. Lydia kwam helemaal uit Middelburg voor een Santos Travelmaster 2.6. Klaar voor de lange reis!Nee, de fietsen komen niet van ons. De tassen hebben we gesponsord voor een goed doel:


Marijn gaat haar Koga op de camping stallen, zo kan ze altijd lekker fietsen op vakantie.James uit Engeland met een mooie Santos TravelMaster 2.9Ik ben altijd zeer vereerd met klanten die van ver komen. Lydia kwam helemaal uit Middelburg voor een Santos Travelmaster 2.6. Klaar voor de lange reis!Kees kwam uit Groningen om zijn Santos Travelmaster 2.9 met Rohloff en riem op te halen.
Toen hij de winkel uit liep, kwam Lydia van de andere kant van het land om haar Santos op te halen.Andy en Amy, twee Engelse fietsers, reden op minder goede fietsen.

Die hebben ze hier achtergelaten en ze zijn verder gegaan op hun Koga Signature WT26.
Hun oude fietsen komen ze nog eens speciaal ophalen.Tjeerd had al een mooie fiets, maar het kan altijd mooier. Zonder twijfel de mooiste fiets van 2015. De idworx oPinion Ti.Kim met haar Santos Travelmaster 2.8.
Haar vriend heeft een idworx Easy Rohler. Gelukkig hebben ze niet dezelfde fietsen, dezelde tassen en dezelfde jassen. Zo hoort het.Rene met een klassieker en de stoerste wereldfiets die er is; de idworx Off Rohler Evo. (wow, ik kan mij nog herinneren dat hij net op de markt kwam; het was toen al de mooiste fiets van het jaar)


.Jan Jaap met zijn Koga WT29 met Rohloff, riem en SON. De best verkochte fiets van 2015. (bij ons)Yvonne met haar Koga Signature met R&R&S en speciaal vlinderstuur.


.Hans met zijn idworx Easy Rohler Evo met riem. Onze monteur vond Hans zijn achternaam wel leuk. Hollandser kon volgens hem niet.Coen met zijn Koga Signature. Alweer een klant helemaal uit Rotterdam. Leuk!Fokko met zijn Koga Signature Traveller met alles erop en eraan. Met een speciaal achterkransje om lichter te kunnen trappen.


.Kees met zijn idworx Easy Rohler Evo met riem.


Deel deze pagina met anderen