Vakantiefietsen

Eric in MarokkoHet mooie van reizen per fiets is dat je alleen een fiets, gevulde fietstassen en een positief banksaldo nodig hebt.

Ik heb vroeger op oude fietsen gereisd en veel plezier, en nog meer ellende ermee gehad. Maar ik had weinig geld en veel tijd; dus als er iets stuk ging, had ik een dag vertraging. Acht, dat maakte toen niet uit.

Tegenwoordig heb ik minder tijd en rijd op een erg goede fiets. En dat is wat wij hier ook verkopen: wij richten ons op duurzame, onderhoudsarme fietsen, voor zorgeloze fietsvakanties en lange fietstochten. Onderhoudsarme vakantiefietsen zijn veelal verkrijgbaar vanaf pakweg € 2500,-, maar we hebben ook enkele modellen voor een kleiner budget.

Fietsmerken in onze winkel

De merken die wij verkopen:

Stel je ideale fiets samenFabrieksklaar

Ook bij fabrieksklare fietsen is nog veel ruimte voor een eigen invulling. Ander stuur, ander zadel, andere banden.. Wij passen de fiets aan naar jouw wensen.

Keuzehulp: hoe kies je een vakantiefiets?

Elektrische vakantiefietsen

Op je fietsvakantie kom je wellicht meer heuvels en bergen tegen dan in Nederland. En je hebt mogelijk meer bepakking. Dat stelt hogere eisen aan je elektrische fiets dan een doorsnee elektrische fiets. We verkopen elektrische fietsen die geschikt zijn voor fietsvakanties.

Keuzehulp elektrische fietsen voor fietsvakanties

 

Deel deze pagina met anderen