Gaastra vakantiefietsen

Bij de familie Gaastra draait alles om fietsen, al 4 generaties lang. Het fietsmerk Gaastra combineert klassiek design met moderne, onderhoudsarme techniek.

Elke Gaastra Fyts heeft krachtige Magura hydraulische remmen en comfortabele ballonbanden.

Op zoek naar een ander model Gaastra Fyts?

Ook modellen die hier niet bij staan, kunnen wij leveren. Maar door ruimtebeperkingen hebben we ze niet in de winkel staan. Laat ons weten als je geïnteresseerd bent in de Fyts 4.08 (toerfiets met 8 versnellingen) of de Fyts 4.E (elektrische toerfiets met Bosch-motor).

Levertijd

Meestal twee weken.

Jouw wensen en jouw ideale zithouding

Bij De Vakantiefietser meten we jouw ideale zithouding op met een pasframe. Zo is de kans klein op tintelende vingers, vermoeide polsen, nekpijn of rugklachten.

En hoewel het fabrieksklare fietsen zijn, kun je bij ons de fiets aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Zo staan op de foto’s de fietsen met een leren Brooks zadel en leren handvatten, maar is dit een optie.

Meer weten?

Kom langs! De Gaastra Fyts 4.14 is beschikbaar voor een proefrit en de Fyts 4.11 is qua frame vergelijkbaar. Als je wilt, helpen we je niet alleen met je fiets, maar ook met vragen over je fietsvakantie of accessoires.

Bekijk adres en openingstijden »

Of maak een belafspraak »

Wil je liever bellen dan langskomen? Maak een belafspraak! Vul hieronder in wanneer je door ons gebeld wilt worden, dan bellen wij je terug.

* Graag dit veld invullen

Over Gaastra

Gaastra logo
Sinds 4 generaties draait bij de Gaastra’s alles om fietsen. Vandaar op de balhoofdbuis hier rechts een plaatje staat met vier G’s.


De familie Gaastra richtte achtereenvolgens de merken Batavus, Koga Miyata en idworx op. Ieder merk op zich gaf de fietsmarkt in hun tijd belangrijke impulsen en stuwde de ontwikkeling vooruit. Natuurlijk zette ieder van deze merken verschillende zwaartepunten. Maar één rode lijn is door de meer dan honderdjarige familiegeschiedenis te trekken: iedere ‘Gaastra’-fiets biedt zijn rijder steeds een maximum aan kwaliteit.

Gerrit Gaastra, Eric Schuijt & Andries Gaastra
Deze traditie zet ook het nieuwste merk Gaastra door met de Fyts, die daarbovenop vooral door een combinatie van uitgebalanceerde rijeigenschappen met onderhoudsarme techniek en smaakvol design enthousiasme opwekken.

Enkele klanten met een Gaastra Fyts

Lijkt het je wat?

Kom bij ons langs in Amsterdam!

Kom langs in de winkel

De koffie/thee en negerzoenen staan voor je klaar!

Deel deze pagina met anderen