Koga vakantiefietsen

DEZE PAGINA IS TIJDELIJK ONDER CONSTRUCTIE

Het fietsmerk Koga is bekend over de hele wereld en is al decennia Neerlands trots vanwege hun uitstekende kant-en-klare vakantiefietsen.

Zelf rijd ik al meer dan 30 jaar op een Koga, waarvan de laatste 12 jaar op hun lijn van zelfsamengestelde fietsen, de Koga Signature.

  • Koga Traveller

   • Vakantiefiets
   • Aluminium frame
   • Shimano Deore LX derailleur
   • Onderhoudsarme Magura velgremmen
   • Heren- en damesframe
   • € 1799,-

Koga Worldtraveller

  • Stevige aadfVakantiefiets
  • Aluminium frame
  • Shimano Deore LX derailleur
  • Onderhoudsarme Magura velgremmen
  • Heren- en damesframe
  • € 1799,-

Nog meer Koga

Achtergrondinfo

De Koga Traveller is beschikbaar voor een testrit. Meer weten?
Download de brochure voor meer details, of kom bij ons langs! Adres en openingstijden »

Alleen nog de Koga Traveller

Hoewel we in principe alle vakantiefietsen van Koga verkopen, kun je bij ons in de winkel alleen nog maar de Koga Traveller bekijken (en er een proefrit op maken). Waarom? Sinds 2015 heeft Koga bij de Koga Randonneur en de Koga WorldTraveller29 het sterke, stalen materiaal van de Shimano XT achternaaf vervangen voor het zwakkere aluminium. Voor stoere fietstochten vind ik het risico te groot dat de achternaaf tijdens een van je reizen kapot gaat. Dus die modellen hebben we niet meer staan.

De Koga Traveller vind ik wel nog steeds de beste klant-en-klare vakantiefiets van Koga. Ook zou je zelf een Koga kunnen samenstellen met een goede versnellingsnaaf (zie Koga Signature).

Levertijd

Koga levert meestal binnen een week, maar in de zomer kan het soms langer duren indien je maat tijdelijk op is.

Jouw wensen en je ideale zithouding

Je kunt je kant-en-klare Koga bij ons aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Ander stuur, ander zadel, extra bagagedrager; wij bouwen het voor jou op je fiets.

Maar belangrijker nog: bij De Vakantiefietser meten we jouw ideale zithouding op met een pasframe. Zo is de kans klein op tintelende vingers, vermoeide polsen, nekpijn of rugklachten.

Meer weten? Of hulp nodig bij het kiezen?

De Koga Traveller is bij ons beschikbaar voor een proefrit. Kom langs! En als je wilt, helpen we je niet alleen met je fiets, maar ook met vragen over je fietsvakantie of over accessoires.

Bekijk adres en openingstijden »

Of maak een belafspraak »

Wil je liever bellen dan langskomen? Maak een belafspraak! Vul hieronder in wanneer je door ons gebeld wilt worden, dan bellen wij je terug.

* Graag dit veld invullen

Over Koga

Koga, het beroemde fietsmerk uit Heerenveen, is al meer dan 40 jaar Neerlands trots op het gebied van vakantiefietsen. Koga is in 1974 opgericht door Andries Gaastra, zoon van Batavus-oprichter Gerrit Gaastra en vader van idworx-oprichter Gerrit Gaastra. Tot 2010 heette het bedrijf Koga Miyata, omdat ze tot 2010 samenwerkten met het Japanse bedrijf Miyata dat de frames leverde.

Koga is ook het bedrijf dat het Japanse Shimano introduceerde op de Nederlandse markt: zij werden de importeur van Shimano.

Meer weten over de geschiedenis van Koga? Lees ons interview met Koga-oprichter Andries Gaastra.

Andries Gaastra en Eric Schuijt

Tegenwoordig is Koga een van de merken van het bedrijf Accell Nederland, dat weer onderdeel van de wereldwijd opererende Accell Group, waar ook Batavus en Sparta onder vallen.

Enkele klanten met een Koga

 • Lonneke poseert met een Koga Randonneur Lady, gekocht bij De Vakantiefietser
  Lonneke op een klassieke Randonneur Lady.

Klik door de fotogalerij hierboven, of bekijk meer klanten die blij zijn met hun fiets.

Lijkt het je wat?

Kom bij ons langs in Amsterdam! Voor al je vragen, of voor een proefrit.

Adres en openingstijden

De koffie/thee en negerzoenen staan voor je klaar!

Deel deze pagina met anderen!