Santos vakantiefietsen

Santos bouwt fietsen geheel naar wens. Deze worden in Nieuw Vennep gebouwd naar jouw wensen en bij ons verder gefine-tuned..

Bij Santos kun je een fiets samenstellen die precies bij jou past. Je kiest een frame dat past bij hoe jij de fiets wilt gebruiken en kiest daarna de onderdelen die jij wilt. Wil je een derailleur, of onderhoudsarme versnellingssystemen zoals een Rohloff versnellingsnaaf of Pinion versnellingsbak? Wil je een traditionele fietsketting, of hou je liever je handen schoon met tandriemaandrijving? Santos levert van alle vakantiefietsmerken de meeste keus in kleuren: je kunt kiezen uit 58 framekleuren en 14 letterkleuren. Maar wil je iets heel speciaals gespoten hebben, dan kan dat ook.

Santos heeft fietsen geschikt voor elk type gebruik: racing, touring, mountainbiking en uiteraard trekking. En ze hebben zelfs een tandem voor fietsvakanties.

Elke Santos is beschikbaar voor een testrit. Meer weten? Download de brochures voor meer details, of kom bij ons langs!
Adres en openingstijden »

Vooral Santossen met riemaandrijving blijken een populaire keuze. Bekijk enkele Santossen met riemaandrijving »

Levertijd

De fietsen worden met de hand gebouwd in gemiddeld 5 weken. Uitzondering: De Travelmaster 2.6 of 2.8 in mat zwart, opgebouwd met Shimano derailleurs (met de Deore-LX groep of met de LX-XT-HS33 groep) kan geleverd worden in ca. 2 weken.

Jouw wensen en je ideale zithouding

Naast de mogelijkheden die Santos biedt, kun je bij ons de fiets nog verder aanpassen aan jouw persoonlijke wensen.

Bij De Vakantiefietser meten we jouw ideale zithouding op met een pasframe. Zo is de kans klein op tintelende vingers, vermoeide polsen, nekpijn of rugklachten. Bij onderdelen zoals sturen en zadels, kijken we verder dan hetgeen Santos aanbiedt. Gewoon omdat wij vinden dat dat nodig is.

Meer weten? Of hulp nodig bij het kiezen?

Elke Santos is bij ons beschikbaar voor een proefrit. Ook hebben we talloze voorbeelden van samengestelde Santossen en weten we wat werkt of niet werkt.
Kom langs bij ons in Amsterdam! En als je wilt, helpen we je niet alleen met je fiets, maar ook met vragen over je fietsvakantie of over accessoires.

Bekijk adres en openingstijden »

Of maak een belafspraak »

Wil je liever bellen dan langskomen? Maak een belafspraak! Vul hieronder in wanneer je door ons gebeld wilt worden, dan bellen wij je terug.

* Graag dit veld invullen

Over Santos

De fietsen van Santos worden in Nieuw Vennep gebouwd naar wens; custom-built noemen ze dat. De boys uit de bollenstreek zijn vooruitstrevend bezig. Santos bouwt dan ook geen fietsen maar ‘bikes’. Het persoonlijk aanpassen van je vakantiefiets noemen ze bij Santos ‘customizen’, want dat klinkt beter. Je kan kiezen uit 58 frame kleuren en 15 letterkleuren.
En zo vooruitstrevend als ze bij Santos zijn, zo noemen ze een met Rohloff-naaf riemaangedreven fiets een ‘belt-drive’. En ik moet toegeven, een fiets zonder ketting, dus met een ‘belt-drive’, rijdt heel bijzonder.

Ga uit van een levertijd van vijf weken, maar als je ons lief aankijkt kan het soms sneller (dan kijken wij op onze beurt Robbert, Danny, Hajo en Bertho van Santos weer lief aan:-)
Sommige modellen zijn binnen tien werkdagen leverbaar! Dat zijn de aluminium Travelmasters in mat zwart, opgebouwd met de Deore-LX groep of met de LX-XT-HS33 groep.

Oh ja, wij leveren ook de Santos tandem. Wij hebben er een in de winkel om te proberen.
Ga je bij ons een fiets aanschaffen, dan kan je natuurlijk op iedere Santos die wij hebben een proefrit maken.

Enkele klanten met een Santos

Klik door de fotogalerij hierboven, of bekijk meer klanten die blij zijn met hun fiets.

Lijkt het je wat?

Kom bij ons langs in Amsterdam! Dan helpen we met het samenstellen van je Santos. En mocht je en BN-er zijn of een druk baasje zijn, dan kun je ook buiten openingstijden een afspraak om een fiets aan te laten meten.

Adres en openingstijden

De koffie/thee en negerzoenen staan voor je klaar!

Deel deze pagina met anderen