Tout Terrain vakantiefietsen

Het Duitse merk Tout Terrain maakt mooie stalen fietsen met geïntegreerde zeer sterke (Cromo of RVS) achterdragers, wat het een mooi geheel maakt. De slankere buizen geven de fiets een tijdloos klassiek uiterlijk.
Daarom is Tout Terrain populair bij fietsers die een stalen Koga randonneur , Vittorio of een RIH hebben gehad.

Wil je een Rohloff versnellingsnaaf of Pinion versnellingsbak, of een derailleur? Wil je een traditionele fietsketting of riemaandrijving? Je kunt kiezen uit meerdere framekleuren.

Levertijd

De fietsen worden met de hand gebouwd in gemiddeld 4 tot 5 weken.

Jouw wensen en je ideale zithouding

Naast de mogelijkheden die Tout Terrain biedt, kun je bij ons de fiets nog verder aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Bij De Vakantiefietser meten we jouw ideale zithouding op met een pasframe. Zo is de kans klein op tintelende vingers, vermoeide polsen, nekpijn of rugklachten.

Meer weten? Of hulp nodig bij het kiezen?

Veel Tout Terrain’s zijn bij ons beschikbaar voor een proefrit. Ook hebben we talloze voorbeelden van samengestelde Tout Terrains en weten we wat werkt of niet werkt. Kom langs! En als je wilt, helpen we je niet alleen met je fiets, maar ook met vragen over je fietsvakantie of over accessoires.

Bekijk adres en openingstijden »

Of maak een belafspraak »

Wil je liever bellen dan langskomen? Maak een belafspraak! Vul hieronder in wanneer je door ons gebeld wilt worden, dan bellen wij je terug.

* Graag dit veld invullen

Over Tout Terrain

De fietsen van Tout Terrain worden in Duitsland gebouwd naar wens; custom-built noemen ze dat. Je kan bij Tout Terrain kiezen uit enkele kleuren en tegen een schappelijke meerprijs kun je zelf ELKE ral-kleur kiezen. Tout Terrain bouwt dus fietsen met derailleur, Rohloff-naaf of Pinion versnellingsbak. Bij een Rohloff-naaf of Pinion kun je kiezen voor tandriemaandrijving, ofwel ‘belt-drive’. En ik moet toegeven, een fiets zonder fietsketting, dus met een ‘belt-drive’, rijdt heel bijzonder. Oh ja, sommige modellen zijn ook verkrijgbaar als e-bike. Wij hebben er een in de winkel om te proberen. Ga je bij ons een fiets aanschaffen, dan kan je natuurlijk op iedere Tout Terrain die wij hebben een proefrit maken.

Enkele klanten met een Tout Terrain

Klik door de fotogalerij hierboven, of bekijk meer klanten die blij zijn met hun fiets.

Lijkt het je wat?

Kom bij ons langs in Amsterdam! Dan helpen we met het samenstellen van je Tout Terrain.

Adres en openingstijden

De koffie/thee en negerzoenen staan voor je klaar!

Deel deze pagina met anderen