Nieuwe allround vakantiefiets: Santos Travelmaster 2+

Op de Fiets- en Wandelbeurs 2019 introduceerde Santos zijn nieuwe Travelmaster 2+, een allround vakantiefiets geschikt voor zware bepakking. Het is een vernieuwde versie van de Santos Travelmaster 2.8. De fiets is verkrijgbaar vanaf september 2019.

Santos Travelmaster 2+

De Santos Travelmaster 2+ zoals hij gepresenteerd staat op de website van Santos. Let wel, dit is niet de juiste voorvork, aldus Santos.

De Travelmaster 2+ heeft ten opzichte van de 2.8 een bredere voorvork, waardoor er bredere banden (50 mm) in passen. Een andere vernieuwing is dat je op deze fiets schijfremmen kunt monteren. Ook is het frame geschikt voor een riem, nu of later.

Santos heeft met de Travelmaster 2+ een nieuwe Santos-standaard ontwikkeld. De basis vormt de redelijk uitontwikkelde, maar uiterst robuuste Travelmaster 2.8. Tegelijkertijd biedt de 2+ moderne opties, die in de 2.8 simpelweg niet mogelijk zijn. De Santos Travelmaster 2+ heeft veel weg van de Travelmaster 3+, waar nog bredere banden in kunnen dan in de 2+.

Léon, een van onze winkelmedewerkers heeft zelf een Travelmaster 2.8. Hij schreef een review over de Travelmaster 2+, waarin hij meer in detail treedt over de verschillen met de 2.8 en andere vakantiefietsen uit onze collectie.

Recensie Santos Travelmaster 2+ Meer over de Santos Travelmaster 2+

De fiets is nog zo nieuw dat Santos nog niet productfoto’s heeft van de definitieve versie van de fiets, maar kom gerust langs vanaf september 2019 om de definitieve versie in de winkel te bewonderen (en kopen 😉 ).

Deel deze pagina met anderen